slonko 09.02.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Doliczamy, bo i nam zależy by tych wspaniałych pomocnych ludzi docenić dziekuje bardzo dopisalabym jeszcze kilka pomocnych osob, na szczescie widze, ze zostaly docenione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 10.02.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Bardzo dziekuję za wyróżnienie. Czuję się zaszczycona. Moja pomoc nie dotyczy jednak porad budowlanych, wiec tytuł moze byc dla innych forumowiczów mylący. Za "Najlepszym Doradcą" stoi wiedza i doświadczenie, a u mnie to jeszcze daleka droga. Szanowna Redakcjo czy można prosić o zmianę tytułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek17 10.02.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 W końcu znalazłem dziś czas, aby prześledzić co to za nowe tytuły pojawiły się pod moim nickiem Bardzo mi miło, że ktoś zauważył i docenił czas jaki spędzam na FM. Czuję się jeszcze bardziej zmotywowany do częstego zaglądania i szybkiego odpowiadania na posty Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.02.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Szkoda,że nic nie wiedziałam ,ale jednak mimo zakończonego głosowania muszę napisać .Pestka to osoba,która zawsze była przy mnie ,jakikolwiek miałam kłopot ona próbowała go rozwiązać i pomóc.W zasadzie jest moją forumową mamą,albo aniołem stróżem.Zawsze przy mnie ,gotowa mi pomagać.Ja mówię o sobie,ale widziałam jej poświęcenie u innych. Opróćz wiedzy,pomysłom,umiejętnością ma chęci.W czasie budowy wiele osób zastanawia się jak zrobić zrobić schody ,kominki itp.W gazecie jest wprawdzie kilka zdjęć różnych rozwiązań.Ale Pestka pokazuje te same schody,kominki w kilku wariantach.Osoby budujące kupują gazety ,ale niestety dalej nie dostają tego co potrzebują.Swietny byłby dział metamorfozy .To samo wnętrze,te same schody,kominek itp.Jak my to lubimy oglądać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byggmol 19.02.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Najlepszy doradca,najbardziej pomocny Asolt guru OZC, Arturo72, j-j, mkmSilesia, Wihajster i mar1973 , za aktywność szybką pomoc i fachowość. Temat się zestarzał , ale nagrody się należą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.02.2014 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Drodzy Forumowicze, z końcem tygodnia zamykamy tę listę. Tytuły przyznamy, Przesyłki wyjdą z końcem miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 28.02.2014 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) Drodzy Forumowicze, dziękujemy za Wasze głosy, dziękujemy tym wszystkim Wspaniałym, którzy pomagają innym. Wyszło nam takie zestawienie: Adam_mk - 8 głosów Agalind - 1 głos Andrzej Wilhelmi - 1 głos AnnNS - 1 głos Arturo72 - 1 głos Bogumil - 2 głosy Bayzone - 1 głos Beja -1 głos Berbecue - 1 głos Bowess – 2 głosy Carver - 1 głos Cronin - 1 głos DorkaS - 2 głosy DPS – 2 głosy Duś - 1 głos Elfir – 26 głosów EZS – 4 głosy fighter1983 – 2 głosy Finlandia – 2 głosy Ghost - 1 głos qbek17 - 2 głosy Jarek.P - 1 głos Julianna16 - 3 głosy Kinka - 2 - 1 głos Kendra – 1 głos kerado28 - 1 głos LasekD - 1 głos LAST RICO - 1 głos Lukarna - 1 głos lukasz&karolina - 1 głos Magda34 - 2 głosy Magnolia - 2 głosy Malka – 3 głosy Marimag - 3 głosy mariuszwa - 1 głos Max-Maniacy - 1 głos Monika - 1 głos Monissc - 1 głos M&m - 1 głos MSU - 1 głos M_Surowinski - 1 głos Narendil - 2 głosy Netbet - 2 głosy Nita83 - 1 głos Pestka56 - 20 głosów PIU - 9 głosów Pyxix - 1 głos Rasia - 1 głos Robespierre - 1 głos Rwxw - 1 głos R&K - 1 głos SSiwy12 – 5 głosów sylwiap-w29 - 1 głos Tola – 4 głosy Tomasz Brzęczkowski - 1 głos Wierzch - 2 głosy Wojski - 1 głos Wu - 1 głos Zbigniew100 - 1 głos Zielony ogród - 1 głos Zygii - 1 głos Żelka - 1 głos Wszystkim, którzy dostali co najmniej 2 głosy przyznaliśmy tytuły: NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!! oraz: NAJPOŻYTECZNIEJSZY FORUMOWICZ od ZAWSZE GRATULUJEMY I DZIĘKUJEMY!!! A teraz prosimy NAJLEPSZYCH o adres jako prywatną wiadomość do Redakcji. Taką prośbę też dostaną w pw od nas. A głosować i zgłaszać kandydatury można jeszcze do końca stycznia, czyli dzisiaj do północy Oto kolejni Najlepsi Doradcy - efekt głosowania w lutym. annNS2 Arturo72 Bayzone carver dusiek Jarek.P kominiarz rasia R&K Zielony ogród Żelka Gratulujemy! Edytowane 28 Lutego 2014 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 28.02.2014 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Kończymy naszą akcję. Cieszymy się, że tylu pomocnych Forumowiczów jest na forum. Do każdego wysyłamy teraz pw z prośbą o adres, by wysłać miłą przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 28.02.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Dziękuję, nie spodziewałem się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts