szymon189 02.01.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Zastanawiam się nad wyborem grzejników.Grzejniki potrzebuję: v22 600x2000v22 600x1400v22 600x1100 Wybrać tańszego Diamonda czy droższe Purmo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
funky_koval 02.01.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Na Purmo da się wytargowć 68 % upustu od katalogu .W moim przypadku diamencik był tylko nie znacznie tańszy .A purmo wybrałem z powodu odcienia bieli , diamont jest taki snieżnobiały co mi nie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia_t 23.02.2015 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 My całkiem śmiało możemy polecić purmo! Mieliśmy podciągnięte ogrzewanie do grażu i zostawione po porstu żeby zamontować jak będziemy mieć fundusze;) no i teraz wpadło nam trochę grosza i podpięliśmy właśnie grzejnik z purmo, zamówiliśmy go z hydropu z montażem no i póki co wystarcza nam w zupełności. Można na spokojnie wejść w zimie do garażu i nie zamarznąć szukając czegokolwiek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 02.03.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Z grzejników mam tylko te łazienkowe - mam zamontowane Purmo. Podłogówka też Purmo. Wszystko działa bez zarzutu od 1,5 roku ( niby na grzejniki mam 10 lat gwarancji - zobaczmy:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 02.03.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Miałem purmo i wszystkie wywaliłem.Ryżawość je dopadła od spodu po 4 latach.Teraz mam Diamondy V-ki.Są rewelacyjnie śnieżnobiałe.Purmo to moim zdaniem, przereklamowane dziadostwo, a uzyskanie gwarancji w firmie Purmo graniczy z cudem.Praw gwarancyjnych trzeba dochodzić w sądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts