Mattaj 02.01.2014 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Witam, chcę kupić dom (parter i piętro) na osiedlu Majków w Kaliszu. Dom łączy się z trzema innymi domami - czworak, były budowane w latach 60-tych. Od sąsiadów z okolicy dowiedziałem się że domy będące częścią czworaka były budowane z pustaka białego (np. parter) i pustaka czarnego-żużlowego (np. piętro) lub inne kombinacje włącznie z możliwością budowy całego domu z pustaka czarnego. Czy kupienie takiego domu jest złe (niebezpieczne) dla zdrowia? W domu mieszkałbym z mamą i babcią. Czy na planach budowlanych będą informacje o zastosowanym materiale budowlanym danego budynku? Jeśli był budowany w latach 60-tych. Czy dom zbudowany z pustaka żużlowego, będący w łączności z moim domem może być szkodliwy dla mojej rodziny? Czytałem w internecie o pustaku żużlowym i nie cieszył się on pozytywną opinią. A wątpię aby w latach 60-tych wystawiano certyfikaty jakości tego materiału. Proszę o odpowiedź i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 02.01.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 nie polecam ,zimny ciężko coś powiesić na ścianie, osadzanie drzwi to sztuka cyrkowa. ogólnie szajs i proszenie się o kłopoty. no chyba że ccc( cena czyni cuda) ...to jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts