oxa 10.03.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 u mnie +- 160 - na 2 skrzydła chyba akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 10.03.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 No właśnie z tym jest problem, bo po obu stronach tego otworu jest po 56 cm ściany . I to zarówno od strony wiatrołapu jak i od strony holu. No nic, będę mysleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 10.03.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Buuu troszkę mało masz tego miejsca. Przyczep sobie coś w tym otworze np. 2 prześcieradła - odpowiednio złożone na 50 cm, będziesz miała jakieś wyobrażenie o tej szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 10.03.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Super pomysł, tylko najpierw muszę poczekać, aż ten otwór powstanie -ruszamy 2 kwietnia . A ja już o drzwiach myślę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 10.03.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Ha ha ha zajrzałam właśnie do Twojego dziennika Gratuluję startu, myśl, myśl, myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.03.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 ja mam podobny problem, bo zostawiłam sobie otwór na drzwi przesuwne dwuskrzydłowe. Wszytskie drzwi bę emiała z intrer-doora i tam te ztakie chciałam. jak zrobili mi wycenę, to aż usiadłam. Kosztuja ponad 5 tys Zrezygnowałam z nich i póki co ni emam pomysłu co z tym otworem zrobić, a z chwile sie przeprowadzam Chciałabym drzwi szklane, ale wiem że to te zbardzo duży koszt. I właściwie nie wiem jakie tam drzwi zrobić. Poradźcie coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 10.03.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 A ja planuję drzwi przesuwne pomiędzy kuchnią a salonem podtynkowe. Teraz będzie montowana kaseta, a później (jak będzie kasa) drzwi. Tym sposobem na codzień będę miała kuchnię otwartą, a jak będzie trzeba to będzie zamknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 11.03.2007 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 A ja planuję drzwi przesuwne pomiędzy kuchnią a salonem podtynkowe. Teraz będzie montowana kaseta, a później (jak będzie kasa) drzwi. Tym sposobem na codzień będę miała kuchnię otwartą, a jak będzie trzeba to będzie zamknięta A możesz powiedzieć coś więcej na temat tych drzwi? Jaki producent i jaka cena - docelowo oczywiście nie samej kasety Ja też mam w projekcie takie drzwi między kuchnią a jadalnią a jeszcze się do nich nie przymierzałam. Wiem tylko, że takie drzwi chowane w ścianie są o wiele ładniejsze i bardziej praktyczne ale zapewne też duuuużo droższe. No właśnie - o ile droższe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobertt 11.03.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Super pomysł, tylko najpierw muszę poczekać, aż ten otwór powstanie -ruszamy 2 kwietnia . A ja już o drzwiach myślę.... Prawidłowe myślenie a nie potem jak wnosimy graty do domu a tu niema jak bo wąsko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 11.03.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Tutaj można zorientowac sie co do cenhttp://www.sklep.prestige-drzwi.pl/go/_category/?idc=%2257_10_1%22&sess_id=7290a942fc0ae9f7cb2f27111037f01e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liwia 12.12.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Interesują mnie drzwi przesuwne między wiatrołapem, a hollem, ale muszą być zamontowane przy suficie aby nie sprawialy wrażenia że wiszą na ścianie. Maja być pelne dzielić pięknie ścianę, i gdzie ja mam to kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 12.12.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Raczej tylko zamówić u stolarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 12.12.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 U nas będą zamontowane tuż przy suficie, ale szklane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 U mnie będą dwa skrzydła pełne (jedno z lustrem). Zamawiam u stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 13.12.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 U nas będą zamontowane tuż przy suficie, ale szklane... u nas tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 14.12.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Ja bedę miała 2 szt. szklanych do sufitu.w przyszłym tyg ponoćZamawiałam u swojego stolarza,to tak jak drzwi przesuwane w szafie-wiec stolarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 14.12.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 u stolarza albo w firmie od szaf wnękowych - ja mam w pracy właśnie takie przesuwne moduły jakby szafowe służące za drzwi ale czy do wiatrołapu to dobre to nie wiem, bo raczej mało izoluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liwia 15.12.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Na początku, też myślałam, że drzwi z szaf wnękowych wystarczą, ale sama nie wiem czy będą wystarczająco chronić przed zimnem. Byłam w sklepie Porty i w zasadzie drzwi przesuwne wiszą tylko na górnej prowadnicy, dołem nie ma żadnej listwy, uszczelek, jedyne czym się różnią to grubość. Mój stolarz zrobi co zechcę, ale to ja mam podjąć decyzję czy to będzie dobre, ładne i funkcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Weź pod uwagę, że zwykłe drzwi rozwierane też nigdy nie są na równo z podłogą, zawsze jest jakaś szczelina - drzwi przecież nie szorują po podłodze A że nie ma dolnej prowadnicy to dobrze, bo się brud nie ma gdzie przytulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liwia 15.12.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 To może jednak warto zrobić je tak jak drzwi w szafie do zabudowy, skoro się nie różnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts