zendev 04.01.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Witam, jaki polecacie napęd do bramy garażowej skryzdłowej o wymiarach 2.7 na 2.5m ? W oko wpadły mi FAAC D700HS oraz Came V6000 ? Głównie zależy mi na bezawaryjności. Szybkość działania ma drugorzędne znaczenie. DziękiM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sqeez 05.03.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ja bym sie niejako podpiął.. ma ktos naped came v6000?.. jak sie to sprawuje bo na necie jakos nie moge sie doszukac opini.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz S1 05.03.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 jaki polecacie napęd do bramy garażowej skryzdłowej o wymiarach 2.7 na 2.5m ? Zapewne chodzi Ci o bramę garażową segmentową. przy wymiarze wysokości 2,5 metra zwróciłbym uwagę na to, że szyna do napędu musi być odpowiednio długa, jeśli chodzi o FAAC to 3600mm bym wziął. Jeśli nad garażem jest jakiś pokój/sypialnia/salon wziąłbym z paskiem - jest wtedy ciszej. Jeśli chodzi o producenta to wybierz najładniejszy pilot i taki weź napęd, ponieważ większość napędów na rynku produkcji włoskiej/niemieckiej jest mało awaryjnych, trzeba pamiętać, że są montowane pod dachem z dala od ciężkich warunków atmosferycznych. Może być i FAAC i Came. Każdy napęd powyżej 600 zł nadaje się do Twojej bramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts