plusfoto 15.04.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Dziś dopiero trafiłem na ten temat i myślałem że to nadal primaaprylis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 15.04.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Najwięcej kurzu widzę nie w czasie grzania, ale latem, gdy okna i taras są otwarte, a ogrzewanie podłogowe wyłączone. Więc raczej to nie problem podłogówki. To nie otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchmiel74 07.05.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Te lepsze i nie najtańsze odkurzacze mają już filtry hepa. Ooo tak. Jako ciekawostkę powiem, że kiedyś przyszedł do mnie spec na prezentację wirującego odkurzacza rainbow. Po udanym pokazie siada, wyciąga jakiś rachunek i pyta jak będę płacił ? Ile i za co pytam ? A on no 5000 zł za odkurzacz. Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchmiel74 07.05.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 ja mam ogrzewanie podłogowe elektryczne - nie ma żadnego kurzu, o czym Wy mówicie?? Twoja odpowiedź utwierdza mnie w przekonaniu, że kurz zależy bardziej od miejsca mieszkania niż wyposażenia. Mieszkałem kiedyś w zamkniętym pokoiku (wynajem) i co kilka dni musiałem odkurzaczem czyścić radiator procesora w kompie, bo był zapchany kurzem. A okolica była niby "ekologiczna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CooleRek 08.05.2014 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Udowodniono naukowo, że kurzy się tylko przez pierwsze trzy lata, a później już nie, ale należy pamiętać aby przez te trzy lata nie sprzątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 08.05.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Udowodniono naukowo, że kurzy się tylko przez pierwsze trzy lata, a później już nie, ale należy pamiętać aby przez te trzy lata nie sprzątać. Inne zas badania naukowe(?) dowodzą ze im mniej sie sprząta (nie tylko w ciągu 3 pierwszych lat) to tym wiecej kurzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 08.05.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 (edytowane) a możesz podać link do tych badać ? pewnie peftekcyjnapanidomu.pl Tyle się tłumaczy a i tak jak krew w piach Edytowane 8 Maja 2014 przez autorus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.05.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Czy to lato czy to zima, Kurzu zbytnio u mnie nima Przy wentylacji mechanicznej najwięcej (przez cały rok) zbiera się u mnie w górnej łazience. Na całym górnym poziomie mam wykładziny, garderoby i pokój syna, a w łazience jest wyciąg. Gdybym o tym wiedział dałbym ciemniejsze płytki. Wiem wiem, sprzątać trzeba, ale nie co trzy godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 To nie otwierać Moje koty nie głosowały za ta wersją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchmiel74 17.04.2015 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Ja jestem po zimie i jednak stwierdzam, że w czasie ogrzewania kurzu znacznie więcej gromadziło się zwłaszcza na meblach u góry. Co tydzień był on widoczny. Teraz gdy wyłączyłem ogrzewanie jest dużo lepiej. Nie wiem może to wina powietrza zimowego, czy co, ale zauważyłem jednak różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.04.2015 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Ja jestem po zimie i jednak stwierdzam, że w czasie ogrzewania kurzu znacznie więcej gromadziło się zwłaszcza na meblach u góry. Co tydzień był on widoczny. Teraz gdy wyłączyłem ogrzewanie jest dużo lepiej. Nie wiem może to wina powietrza zimowego, czy co, ale zauważyłem jednak różnicę. To jest normalne, wzrasta wilgotność i kurz mniej lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts