izabella.. 15.05.2004 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2004 Szukam baraku budowlanego we Wrocławiu. Może ktoś ma na sprzedaż, lub potrafi mi dać jakieś namiary? Może to być jakiś blaszany garaż lub coś co mogłoby pełnić funkcję baraku budowlanego. Dzięki. Proszę o wiadomość na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 16.05.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2004 Nowe, gotowe garaze blaszane-bez okien, bez podłogi sa w cenie 1100zł. z dowózką i montazem. Poszukja w gazecie w ogłoszeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 16.05.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2004 Juz sie balem ze do celow mieszkalnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabella.. 16.05.2004 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2004 Niestety informacja o garażach za 1100zł. jest mocno nieaktualna. Zanim usiadłam, by napisać ten post, obdzwoniłam wszystkie ogłoszenia z gazet, gotowe garaże kosztują minimum 1500zł., a te używane, które oglądałam to złom. I właśnie dlatego pytam, czy ktoś ma coś na sprzedaż w rozsądnej cenie i czekam na KONKRETNE odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Exon 17.05.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Blaszany na solidnej ramie szczelny, z oknem i drzwiami zamykanymi, niestety koło Gliwic. Sprzedam za 700 zł ale bez transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts