Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile za 1 mb bieżący wykopu pod rury kanalizacyjne?

elw

Recommended Posts

Zarabiacie też 3-4 krotnie więcej. Pozdrawiam

Także POZDRAWIAM

Dzięki takim sądom, obiektywne spojrzenie możemy między książki włożyć, a raczej między "dziennik budowy". Swoją drogą to bardzo ciekawe. Wyobraź sobie, że mamy z żoną średnią krajową. A dom budujemy dzięki kredytom i wsparciu rodziny.

CEŃMY SWOJE MARZENIA O DOMU I SZANUJMY INNYCH, A NIE WYMYŚLAJMY ANDRONY czego to nie mają w WARSZAWIE

Bo póki, co, to tylko za tą lokalizację słono płacimy.

ps. od roku moja żona jest bez pracy /uśmiałeś się?/ :cry:

Zarabiacie też 3-4 krotnie więcej. Pozdrawiam

Także POZDRAWIAM

Dzięki takim sądom, obiektywne spojrzenie możemy między książki włożyć, a raczej między "dziennik budowy". Swoją drogą to bardzo ciekawe. Wyobraź sobie, że mamy z żoną średnią krajową. A dom budujemy dzięki kredytom i wsparciu rodziny.

:

To powiem Ci coś takiego. U nas w firmie jest taryfikator stranowisk pracy i takie same stanowiska w Wawie sa oficjalnie lepiej opłacane.

ps. od roku moja żona jest bez pracy /uśmiałeś się?/

Czy to według ciebie jest do śmiechu, czy mnie masz za idiotkę?

A dom budujemy dzięki kredytom i wsparciu rodziny.

I Ty dostaniesz kredyt, a co ma powiedzieć osoba pracująca na Podlasiu, która dostaje 700 zł na rękę, przecież ona nie ma po co sie pokazywać w banku Z tego to trzeba się śmiać, a raczej płakać :cry:

Kończąc ten wątek powiem, że kredyt wzieliśmy rok temu, kiedy żona miała prace. Teraz pozostało nam zagryźć zęby i kontynuować to co zostało zaczęte :(

ps. Nikt mi nie powie, że jest nam łatwo. Do tego nasze dziecko, jest chore na astme :( dlatego też chcieliśmy przenieść się troche dalej od W-wy.

Nie wszystkich można podciągnąć pod jedną kreskę

pozdrawiam