elw 15.05.2004 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2004 jak w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzymat 17.05.2004 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Nie umiem ci powiedzieć ile kosztuje mb wykopu pod rury kanalizacyjne, ale ja za ułożenie rur poziomych pod suchym betonem, około 30 mb zapłaciłem 600 zł /Warszawa/ Pozdrawiam i życzę tańszego fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 18.05.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 ok 30 m wykopu w glinie głebokiego na 1,6 m kosztowało 180 zł. Robione Białoruśką. Po ułożeniu rury z wodą wszysytko zostało łądnie zasypane i extra wyrównana droga dojazdowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzymat 18.05.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Wszystko zależy jak widać, gdzie ta rura, w Warszawie, czy gdzieś dalej w Polsce. Czasami żałuję, że mieszkam tu, bo nie wiedzieć czemu, czasami przepłacamy za tą samą robotę 3, a nawet 4-krotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 18.05.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Zarabiacie też 3-4 krotnie więcej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzymat 18.05.2004 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Zarabiacie też 3-4 krotnie więcej. Pozdrawiam Także POZDRAWIAM Dzięki takim sądom, obiektywne spojrzenie możemy między książki włożyć, a raczej między "dziennik budowy". Swoją drogą to bardzo ciekawe. Wyobraź sobie, że mamy z żoną średnią krajową. A dom budujemy dzięki kredytom i wsparciu rodziny. CEŃMY SWOJE MARZENIA O DOMU I SZANUJMY INNYCH, A NIE WYMYŚLAJMY ANDRONY czego to nie mają w WARSZAWIE Bo póki, co, to tylko za tą lokalizację słono płacimy. ps. od roku moja żona jest bez pracy /uśmiałeś się?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 19.05.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Zarabiacie też 3-4 krotnie więcej. Pozdrawiam Także POZDRAWIAM Dzięki takim sądom, obiektywne spojrzenie możemy między książki włożyć, a raczej między "dziennik budowy". Swoją drogą to bardzo ciekawe. Wyobraź sobie, że mamy z żoną średnią krajową. A dom budujemy dzięki kredytom i wsparciu rodziny. : To powiem Ci coś takiego. U nas w firmie jest taryfikator stranowisk pracy i takie same stanowiska w Wawie sa oficjalnie lepiej opłacane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 19.05.2004 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 ps. od roku moja żona jest bez pracy /uśmiałeś się?/ Czy to według ciebie jest do śmiechu, czy mnie masz za idiotkę? A dom budujemy dzięki kredytom i wsparciu rodziny. I Ty dostaniesz kredyt, a co ma powiedzieć osoba pracująca na Podlasiu, która dostaje 700 zł na rękę, przecież ona nie ma po co sie pokazywać w banku Z tego to trzeba się śmiać, a raczej płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzymat 20.05.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Kończąc ten wątek powiem, że kredyt wzieliśmy rok temu, kiedy żona miała prace. Teraz pozostało nam zagryźć zęby i kontynuować to co zostało zaczęte ps. Nikt mi nie powie, że jest nam łatwo. Do tego nasze dziecko, jest chore na astme dlatego też chcieliśmy przenieść się troche dalej od W-wy. Nie wszystkich można podciągnąć pod jedną kreskę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts