painless 12.01.2014 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Ceny naświetli w Wiekedach nie odbiegaja od tych z konkurencyjnych katalogow, a sa wykonane z cieplego aluminium. Znam firme ktora robi to ze stali i wcale nie jest tańsza mimo iż efekt końcowy jest wg mnie gorszy. No to mnie nie pocieszyłeś... Ech, czekam na wycenę swoich upatrzonych drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gti11 12.01.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 No to mnie nie pocieszyłeś... Ech, czekam na wycenę swoich upatrzonych drzwi. Jeśli trzyma cię cena i masz wybrane drzwi to może obniżyć nadproże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 15.01.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Akurat przy drzwiach Wikęd możesz samemu zrobić wycenę:http://wiked.pl/nowe-zamowienieNa końcu wypluje Ci kwotę netto za wszystko co wybierzesz lub z czego zrezygnujesz. Reszta to już kwestia przyciśnięcia sprzedawcy aby urwać trochę grosza. P.S. do naświetli jak i samej "głównej" ościeżnicy przemyśl temat ościeżnicy thermo, bo swoje kosztuje (+680PLN netto dla jednoskrzydłowych drziw) ale klienci chwalą sobie to rozwiązanie i dobrze montuje się przy niej naświetla (górne / boczne) - jest sztywna i stabilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 15.01.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Zajrzyj na stronę drzwi firmy DZIADEK. Mają tam galerię drzwi nietypowych. Mam ich drzwi (typowe) i po 5 latach nie mam im nic do zarzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
painless 15.01.2014 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Zajrzyj na stronę drzwi firmy DZIADEK. Mają tam galerię drzwi nietypowych. Mam ich drzwi (typowe) i po 5 latach nie mam im nic do zarzucenia. Dzięki. Decyzja jednak już zapadła. Wybraliśmy drewniane drzwi Stolpaw z naświetlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts