Simotrololo 07.01.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Witam, od pewnego czasu w łazience pojawił się smrodek, ów smrodek pochodzi z umywalki.Przeczyściłem syfon ale to też nie pomogło.Jak daje dłoń nad umywalkę to czuć jak z rur powietrze ucieka do mieszkania (co zapewne jest przyczyną smrodu)... Potrzebuje informacji, czy taką usterkę będę w stanie naprawić sam, czy wzywać hydraulika (mieszkanie wynajmowane). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gersik 08.01.2014 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Może to być spowodowane zmniejszeniem średnicy odpowietrzenia albo jego brakiem. Myślę że syfon pod umywalką jest zamontowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 08.01.2014 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 U mnie mały smrodek pojawia się jak mamy pełne szambo albo od razu po jego opróżnieniu Następnego dnia już jest OK. Co ciekawe takie zapachy są tylko na górze. Na dole nic nie czuć.. Od czasu do czasu wrzucamy jakieś bakterie do szamba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 08.01.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jeżeli jest syfon, to musi być gdzieś nieszczelność przed syfonem uszczelka, pęknięta rura? Może być problem z syfonem może jest suchy, odpowietrzenie kanalizacji jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts