Nusia 03.11.2004 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Oooo tak Ja także chciałabym zobaczyć jak wygląda andromeda w rzeczywistości. A może ktoś skończył albo kończy budowę i mógłby pochwalić się swoim cudem Jeśli tak, będę wdzięczna za kontakt na konto prywatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 03.11.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Jestem teraz na etapie stropu. Za tydzien koniec prac murarskich, moze do konca listopada bedzie dach Przyblizony koszt to 75-80 000 z robocizna s. sur. otw. (bk. 24) Pozdrawiam Andromedowiczów Czy mogłabym odwiedzić Twoją budowę jak będziesz miał już dach? Ciekawa jestem wyglądu w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekpodkarpacie 04.11.2004 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Ja nasze zdjecie umieszcze ale dopiero za 3 tygodnie dopiero wtedy bede mial cyferke Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek4432 15.11.2004 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Tomek czy zmieniałeś coś w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekpodkarpacie 18.11.2004 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Tomek czy zmieniałeś coś w projekcie? Hej praktycznie nic powarznego nie zmienilismy, tylko w garazu nie mamy drzwi wychodzacych na tyl domu,okna dachowe 78na140, kolor dachu na grafitowy i scianke oddzielajaca jadalnie od holu pociagnelismy do samej gory a w projekcie bylo 80 cm. Reszta domku jest jak w planach zreszta . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek4432 19.11.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Tomku mam jeszcze pytania:jakie masz schody , betonowe czy całkowicie drewniane czy zmieniłeś usytuowanie słupów w pokoju dziennym i na poddaszu w sypialni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekpodkarpacie 20.11.2004 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Tomku mam jeszcze pytania:jakie masz schody , betonowe czy całkowicie drewniane czy zmieniłeś usytuowanie słupów w pokoju dziennym i na poddaszu w sypialni pozdrawiam Wiec tak jak chodzi o schody yo na razie ich nie ma wiec beda chyba drewniane , osobiscie chyba wolal bym chyba betunowe i obrobione drewnem na pewno byly by tansze ale tutaj chyba nie pasuja . Slupy na dole sa tak jak byly bez zmian a na goze sa drewniane w zwiazku z tym ze nie mamy dachowki lecz blachodachowke i dzieki macherom od dachu nie ma slupow w sypialni z garderoba oraz tego na holu przy klatce schodowej Zaprosil bym cie do obejrzenia naszego domku lecz niestety musielismy wyemigrowac aby dokonczyc nasz domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzialkowiec1 08.12.2004 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 praktycznie zostalo deskowanie i papa 95 tys. u Tomka z dachem i oknami dach to cena rewelacyjnau mnie koszt st. sur. otw. wyniesie jednak ok. 85 tys., (BK, str. Teriva) zmiany: +okno w garazu przy drzwiach,podwyzszenie 1 kondygnacji o ok. 15cm,taras zelbetowy tylko do lini scian zewnetrznych, dalej bedzie ziemnyschody zelbetowe, wlasciwie wylane prawie tak jak w projekcieslupki drwen na poddaszu zostawilem, dzwi balkonowe na podd. prostokatneo 20 cm powiekszony balkon za 2 tygodnie bedzie widac wiecej, dorzuce tez zdjecia pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzialkowiec1 08.12.2004 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 praktycznie zostalo deskowanie i papa 95 tys. u Tomka z dachem i oknami dach to cena rewelacyjnau mnie koszt st. sur. otw. wyniesie jednak ok. 85 tys., (BK, str. Teriva) zmiany: +okno w garazu przy drzwiach,podwyzszenie 1 kondygnacji o ok. 15cm,taras zelbetowy tylko do lini scian zewnetrznych, dalej bedzie ziemnyschody zelbetowe, wlasciwie wylane prawie tak jak w projekcieslupki drwen na poddaszu zostawilem, dzwi balkonowe na podd. prostokatneo 20 cm powiekszony balkon za 2 tygodnie bedzie widac wiecej, dorzuce tez zdjecia pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzes_m 27.12.2004 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 I owszem buduję Słoneczko w wersji większej + garaż . Stan surowy , bez okien - jak na razie 100.000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasik30 11.05.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Witam wszystkich! jestem niestety dopiero na etapie projektu. mam prośbę do Zibiego Byka!!! bardzo chciałabym zobaczyć twoją Andromedę czy istnieje taka szansa? proszę o kontakt. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts