ewkkaaa 08.01.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 (edytowane) WitamChciałam wynająć firmę do aranżacji mojego salonu, kuchni oraz łazienki , nie mam za dużo czasu aby sama się tym zająć.Orientujecie się jak drogo wychodzi wynajęcie takiej firmy.Mam na oku jedną firmę z mojej okolicy pietruszka.pl jednak nie mam o niej żadnych opinii ,co sądzicie? Edytowane 8 Stycznia 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.01.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 1) sądzę, że to kiepska kryptoreklama2) cenę ustala projektant, oszacowawszy zakres prac - vide cennik na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bangladeszcz 08.01.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Wszystko zależy od zakresu obowiązków projektanta - czy tylko szkicuje projekt, czy dogląda przerabiania wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulaGracja 12.02.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Wszystko zależy przede wszystkim od Twojej lokalizacji i Twojego budżetu. Jeśli podasz te informacje, to na pewno ktoś Ci pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts