admin1719498882 09.01.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Witamy nowego moderatora. Kandydatura uzyskała poparcie wielu osób piszących w tym dziale. Prosimy o nieutrudnianie życia moderatorowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan 09.01.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Witamy nowego moderatora. Kandydatura uzyskała poparcie wielu osób piszących w tym dziale. Prosimy o nieutrudnianie życia moderatorowi To teraz na publicznym forum MURATOR można zakładać sobie prywatne wątki i nimi rządzić? Tak za friko? Ciekawa ewolucja. Ja też chcę taki, z możliwością kasowania niewygodnych wpisów wg mojego widzimisię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 09.01.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Też mi się to niepodobaAle po czynach go poznamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar1173 09.01.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 A kiedy było głosowanie bo nie kojarzę. Czyżby w noc sylwestrową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 09.01.2014 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Otrzymaliśmy wiele rekomendacji Jego kandydatury. I liczymy na bezstronność Moderatora oraz współpracę ze strony Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 09.01.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 To teraz na publicznym forum MURATOR można zakładać sobie prywatne wątki i nimi rządzić? Tak za friko? Ciekawa ewolucja. Ja też chcę taki, z możliwością kasowania niewygodnych wpisów wg mojego widzimisię. Nie niewygodnych, tylko niezwiązanych z tematem. Zdziwiłbyś się jakim bezstronnym userem jest Delphion1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan 09.01.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Nie niewygodnych, tylko niezwiązanych z tematem. Zdziwiłbyś się jakim bezstronnym userem jest Delphion1. Bardzo chętnie się zdziwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
funky_koval 09.01.2014 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Witamy cie Delphoin1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 19.01.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Witam wszystkich i w miarę możliwości staram się na Wasze "zaproszenia" reagować ,niestety nie jestem w stanie wszystkich zadowolić ale liczę ,że większych zarzutów nie będzie do mojej osoby(każdy czasem się myli). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 19.01.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Witam wszystkich i w miarę możliwości staram się na Wasze "zaproszenia" reagować ,niestety nie jestem w stanie wszystkich zadowolić ale liczę ,że większych zarzutów nie będzie do mojej osoby(każdy czasem się myli).Życzę cierpliwości, bezstronności i mało pracy. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan 20.01.2014 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Życzę cierpliwości, bezstronności i mało pracy. Powodzenia Ha, ha, ha... Szczere te życzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01. 20.01.2014 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 On wie że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan 20.01.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Życzysz mu bezstronności.Czyżbyś uważał, że jej nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01. 20.01.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Chciałem aby to było widoczne, u ciebie tego nie ma. Wiem że będzie sprawiedliwy w wydawaniu swoich wyroków i nie będzie patrzył czy ktoś ma coś przed nazwiskiem czy nie ma, czy ktoś jest znany czy nie, czy ktoś ma dorobek postów na forum czy nie. Ma być na temat i kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan 20.01.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Chciałem aby to było widoczne, u ciebie tego nie ma... Nie za bardzo rozumiem. Czego u mnie nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01. 20.01.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 bezstronnośći Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Novy! 20.01.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 (edytowane) bezstronnośći Bzdura.Wycina całe wymiany zdań dotyczące kotła,spalania w nim,oraz sterownika jaki jest w nim zamontowany.Koleś bez wiedzy,fantazji-jedyne czego mu nie brakuje to bicia peanów w stronę sprzedawców RBR-a i ES.Koleś jeszcze 2 miesiące temu nie miał pojęcia o temacie-a teraz "gra" fachurę. Popędzić gdzie pieprz rośnie! Amen. Edytowane 20 Stycznia 2014 przez Novy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan 20.01.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 bezstronnośći Coś mi się wydaje, że dla Ciebie "bezstronność" jest równoznaczna z patrzeniem tylko w jedną stronę. P.S. To jest moja ocena Twojej osoby, nie osoby moderatora tego wątku. Żeby było jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 20.01.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Coś mi się wydaje, że dla Ciebie "bezstronność" jest równoznaczna z patrzeniem tylko w jedną stronę. P.S. To jest moja ocena Twojej osoby, nie osoby moderatora tego wątku. Żeby było jasne.Właśnie to ja tobie zarzuciłem, nie odbijaj piłeczki. Nie oceniałem i nie będę oceniał innych kotłów ani nie wyrażałem i nie będę wyrażał o nich opinii. Jeżeli "patrzeniem tylko w jedną stronę" można nazwać że odpowiadam na pytania dotyczące kotła i sterownika który używam to masz rację. Ja już wyczerpałem temat. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts