Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Delphion1 - nowy moderator działu Ogrzewanie

admin1719498882

Recommended Posts

Witamy nowego moderatora. Kandydatura uzyskała poparcie wielu osób piszących w tym dziale. Prosimy o nieutrudnianie życia moderatorowi :)

To teraz na publicznym forum MURATOR można zakładać sobie prywatne wątki i nimi rządzić?

Tak za friko?

Ciekawa ewolucja.

Ja też chcę taki, z możliwością kasowania niewygodnych wpisów wg mojego widzimisię.

To teraz na publicznym forum MURATOR można zakładać sobie prywatne wątki i nimi rządzić?

Tak za friko?

Ciekawa ewolucja.

Ja też chcę taki, z możliwością kasowania niewygodnych wpisów wg mojego widzimisię.

Nie niewygodnych, tylko niezwiązanych z tematem.

Zdziwiłbyś się jakim bezstronnym userem jest Delphion1.

• 2 weeks później...
Gość Novy!
bezstronnośći

Bzdura.Wycina całe wymiany zdań dotyczące kotła,spalania w nim,oraz sterownika jaki jest w nim zamontowany.Koleś bez wiedzy,fantazji-jedyne czego mu nie brakuje to bicia peanów w stronę sprzedawców RBR-a i ES.Koleś jeszcze 2 miesiące temu nie miał pojęcia o temacie-a teraz "gra" fachurę.

Popędzić gdzie pieprz rośnie!

Amen.

Edytowane przez Novy!

Coś mi się wydaje, że dla Ciebie "bezstronność" jest równoznaczna z patrzeniem tylko w jedną stronę.

P.S.

To jest moja ocena Twojej osoby, nie osoby moderatora tego wątku.

Żeby było jasne.

Właśnie to ja tobie zarzuciłem, nie odbijaj piłeczki.

Nie oceniałem i nie będę oceniał innych kotłów ani nie wyrażałem i nie będę wyrażał o nich opinii.

Jeżeli "patrzeniem tylko w jedną stronę" można nazwać że odpowiadam na pytania dotyczące kotła i sterownika który używam to masz rację.

Ja już wyczerpałem temat.

Pozdrawiam.