maaradv 09.01.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Jestem przed wyborem ekipy to postawienia więźby dachowej i pokrycia dachu dwuspadowego 160m2 bez okien dachowych, dachówką Tegalit.Miałem już wstępnie wybraną firmę, ale zacząłem się zastanawiać nad Baucon ponieważ zrobili mi zdecydowanie korzystniejszą wycenę. Panowie przemieszczają się po Polskich budowach instalując się w przyczepie kempingowej co faktycznie jest pewnego rodzaju oszczędnością, brak codziennych dojazdów. Zastanawiam się jednak i trochę obawiam czy atrakcyjna cena nie odbije się na jakości wykonania dachu. Ich strona http://www.bauconcompany.com Miał ktoś z nimi jakieś doświadczenia ? Będę wdzięczny za wszelkie informacje i opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
llllllo 17.01.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Ta firma wykonywała mi dach (zarówno więźbę jak i pokrycie - folia +dachówka), mam o nich jak najlepsze zdanie. Szef - pan Sebastian szanuje klienta, zna się na swojej robocie, ekipa pracuje uczciwie, są elastyczni i otwarci na uwagi. Dach robiliśmy w 2011 r. - wyszedł pięknie i oczywiście ma się dobrze Z uzgodnionej ceny byłam bardzo zadowolona i cena ta była ostateczne - po wykonaniu prac nie pojawiły się żadne "dodatkowe koszty" za "nie wiadomo co" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaradv 17.01.2014 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Ekipa Pana Sebastiana już się zainstalowała u nas, dzisiaj skończyli więźbę. Najbliższy tydzień będziemy podmurowywać szczyty i wylewać wieńce.Kolejny tydzień membrana, łaty i krycie Tegalitem. Do tej pory wszystko wzorowo. W weekend wrzucę kilka zdjęć więźby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 17.01.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 W szczególności zdjęcia okapu ( z bliska) Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaradv 17.01.2014 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 W szczególności zdjęcia okapu ( z bliska) Jan. Okapu u mnie nie ma polać kończy sie równo ze ścianą kolankową. Rynny z sytemu bez okapowy taka klasyczna konstrukcja stodoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 17.01.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 A jak skończą to zdjęcia obróbek kominów(też z bliska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaradv 17.01.2014 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 A jak skończą to zdjęcia obróbek kominów(też z bliska) ok, zrobię zdjęcia kompleksowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaradv 19.01.2014 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Obiecane zdjęcia więźby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaradv 19.01.2014 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasai1 07.02.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Witam, również jestem zainteresowany tą firmą.maaradv możesz napisać jak w/w firma i jej pracownicy się spisali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasai1 07.02.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 A może jeszcze ktoś miał z nią styczność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaradv 07.02.2014 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Tak to wygląda Ja jestem zadowolony, jest kilka drobnych aspektów ale generalnie na + jak chcesz dopytać o szczegóły to zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telitiger 27.02.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Witam!Ja również chciałbym uzyskać info o tej firmie. Dostałem od nich dobra cenę na wykonanie kompletnego dachu i chciałbym wiedzieć czy poważnie się nad nimi zastanowić. Proszę osoby u których firma ta wykonywała dach o więcej informacji i zdjęć. Czy jesteście z nich zadowoleni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwasniak 28.02.2014 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) Tak to wygląda Ja jestem zadowolony, jest kilka drobnych aspektów ale generalnie na + jak chcesz dopytać o szczegóły to zapraszam na priv. [ATTACH=CONFIG]241296[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]241299[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]241302[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]241305[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]241306[/ATTACH] Zakładasz temat z prośbą o opinię a później zapraszasz na priv ? Może podzielisz się z ogółem. Ty szukałeś wczoraj a dziś szukają inni. Edytowane 28 Lutego 2014 przez kwasniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaradv 28.02.2014 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Mój dach został oceniony przez wyjadaczy w tym wątku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?67295-Pokażcie-swoje-dachy!!!!!!!!/page129Jak zwykle zadecydowała cena usługi, która byłą znacząco niższa niż ta, pierwotnie brana pod uwagę. Generalnym problemem tej ekipy jest pośpiech i nie czytanie/ nie stosowanie się do dostarczonych instrukcji. U mnie najbardziej zawalili rynny, które nie były standardowe bo do dachu bez okapu, system Galeco "Bez Okapowy" Zobili tak jak im się wydawało a nie tak jak było w instrukcji. Całość musiała być zdemontowana i złożona od nowa przez ekipę z Galeco. Mimo wszystko szef ekipy przyjmuje wszystkie uwagi i jeżeli ktoś dopilnuje odpowiednio tego etapu budowy to wg mnie można z nimi śmiało działać. W moim przypadku po opłaceniu drugiej ekipy do rynien zaoszczędzone 6 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telitiger 02.03.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Czy ktos jeszcze może polecić tą firmę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
portkowskam 10.07.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Firma p. Sebastiana stawiała u mnie cały dach w 2011 roku, jestem bardzo zadowolona i mąż (budowlaniec) też jest zadowolony. Fachowo i dokładnie, mogę polecić z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaradv 10.07.2014 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Ja z perspektywy czasu mam odmienne zdanie, mój dach wymagał poprawek które zleciłem innej ekipie. Oczywiście jak to bywa kontakt z Baucon się urwał mojego tel już nikt nie odbierał. Więcej informacji mogę udzielić na PM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
portkowskam 10.07.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Witam, mam nietypowe pytanie, czy mogłabym prosić o numer telefonu do p. Sebastiana Szwarnowskiego? Robił u mnie dach w 2011r na domu a teraz buduje się moja kuzynka. Jestem bardzo zadowolona z p. Sebastiana i nie chciałabym polecać jej nikogo innego, ale teraz okazuje się że mam nieaktualny numer telefonu. Proszę o pomoc w kontakcie z p. SebastianemPozdrawiam Magdalena Portkowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 13.07.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 szkoda tylko ze firme polecaja konta swiezo zalozone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts