kowalt 13.01.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Nigdy nie zaczynam, gdy wiem, ze mnie na to nie stać. Należy więc zadbać o finansowanie budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hoo8a 13.01.2014 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Dziękujemy kowalt za takie ''złote myśli'' bardzo się Nam przydadzą Z Bogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hoo8a 21.01.2014 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Witam ponownie serdecznie, mam jeszcze pytanie odnośnie takiej kwestii...gdyby się okazało się ,że istniejące fundamenty są za słabe lub za bardzo zawilgocone to czy rozsądnie byłoby wylanie nowych fundamentów wokół tych już istniejących co powiększyłoby nieznacznie powierzchnie domu i zapewniłoby solidną podstawę pod nowy domdodatkowo mógłbym połączyć nowy fundament ze starym za pomocą zbrojenia itp nie mogę postawić domu w innym miejscu proszę Was o wszelkie opinie na taki pomysł z góry dziękuje Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts