Rodmano 12.01.2014 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 No tak,ale złodziej na ogół nie wchodzą furtką lub bramą. A poza tym detekcja nagrywa wszelkie zmiany np rozbłyski od reflektorów samochodu czy opady śniegu lub deszczu. Chodzi o podpięcie kamery od domofonu do rejestratora, o ile domofon ma taką możliwość. Ja w/g aktualnych założeń chce zrobić zwykły domofon, nie video i czekam,aż Satel da możliwość zrobienia video i wyświetlania na panelu TSI,a ma ta w nie długim czasie nastąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanuszBes 30.12.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Odświeżam temat. Chciałbym założyć kamery wokół domu ze względu na dużą ilość włamań w sąsiedztwie. Czy może ktoś polecić jakiś dobry sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ochrona-warszawa 30.12.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Odświeżam temat. Chciałbym założyć kamery wokół domu ze względu na dużą ilość włamań w sąsiedztwie. Czy może ktoś polecić jakiś dobry sprzęt? Napisz, ile kamer, jak duża odległość ma być obserwowana i jakie masz łącze internetowe (chodzi mi o przepustowość wysyłki danych). Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanuszBes 07.01.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Dom nie jest duży, więc odległość max 30 metrów, a łącze słabe, ale ile dokładnie, to nie wiem. Orientowałem się już mniej więcej w firmach zajmujących się monitoringiem i akurat w moich okolicach działa polecona mi przez kolegę: CTR Partner http://www.ctr.pl/. Zna ktoś tę firmę? Jakie opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 07.01.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Dom nie jest duży, więc odległość max 30 metrów, a łącze słabe, ale ile dokładnie, to nie wiem. Orientowałem się już mniej więcej w firmach zajmujących się monitoringiem i akurat w moich okolicach działa polecona mi przez kolegę: CTR Partner http://www.ctr.pl/. Zna ktoś tę firmę? Jakie opinie? To słaba firma skoro zatrudnił idiotów i oszustów. Dlaczego oszustów, bo ich pracownicy latają po forach i rejestrują się jako zadowoleni klienci. A dlaczego pracują tam idioci? Bo myślą, że to działa i nikt się nie połapie. JAK NIEWYOBRAŻALNIE TRZEBA BYĆ TĘPYM, ABY STOSOWAĆ TEN CHAMSKI TYP REKLAMY. JAK TRZEBA BYĆ KRETYNEM, ABY POTENCJALNYCH KLIENTÓW TRAKTOWAĆ JAK DEBILI? Tak panie JanuszBes czy Staszek_Was czy jak tam się jeszcze nazwałeś. Podana przez ciebie firma to cieniasy skoro cię zatrudniają. A i przy okazji firma ctr.pl i kamery.pl to ta sama firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanuszBes 07.01.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Przepraszam, czy korzystanie z jakiejś firmy to oszustwo? Bardzo niemiły post i obraźliwe teksty.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rio256 16.10.2020 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2020 Calkiem nowy sklep, fajny asortyment w calkiem niezlych cenach znajdziecie tutaj: https://dings.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts