Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Również poproszę o opinię na temat kamery

Recommended Posts

No tak,ale złodziej na ogół nie wchodzą furtką lub bramą. A poza tym detekcja nagrywa wszelkie zmiany np rozbłyski od reflektorów samochodu czy opady śniegu lub deszczu.

Chodzi o podpięcie kamery od domofonu do rejestratora, o ile domofon ma taką możliwość.

Ja w/g aktualnych założeń chce zrobić zwykły domofon, nie video i czekam,aż Satel da możliwość zrobienia video i wyświetlania na panelu TSI,a ma ta w nie długim czasie nastąpić.

• 11 months później...
Odświeżam temat. Chciałbym założyć kamery wokół domu ze względu na dużą ilość włamań w sąsiedztwie. Czy może ktoś polecić jakiś dobry sprzęt?

Napisz, ile kamer, jak duża odległość ma być obserwowana i jakie masz łącze internetowe (chodzi mi o przepustowość wysyłki danych).

Michał

Dom nie jest duży, więc odległość max 30 metrów, a łącze słabe, ale ile dokładnie, to nie wiem. Orientowałem się już mniej więcej w firmach zajmujących się monitoringiem i akurat w moich okolicach działa polecona mi przez kolegę: CTR Partner http://www.ctr.pl/. Zna ktoś tę firmę? Jakie opinie?

Dom nie jest duży, więc odległość max 30 metrów, a łącze słabe, ale ile dokładnie, to nie wiem. Orientowałem się już mniej więcej w firmach zajmujących się monitoringiem i akurat w moich okolicach działa polecona mi przez kolegę: CTR Partner http://www.ctr.pl/. Zna ktoś tę firmę? Jakie opinie?

To słaba firma skoro zatrudnił idiotów i oszustów.

Dlaczego oszustów, bo ich pracownicy latają po forach i rejestrują się jako zadowoleni klienci.

A dlaczego pracują tam idioci? Bo myślą, że to działa i nikt się nie połapie.

JAK NIEWYOBRAŻALNIE TRZEBA BYĆ TĘPYM, ABY STOSOWAĆ TEN CHAMSKI TYP REKLAMY.

JAK TRZEBA BYĆ KRETYNEM, ABY POTENCJALNYCH KLIENTÓW TRAKTOWAĆ JAK DEBILI?

Tak panie JanuszBes czy Staszek_Was czy jak tam się jeszcze nazwałeś. Podana przez ciebie firma to cieniasy skoro cię zatrudniają.

A i przy okazji firma ctr.pl i kamery.pl to ta sama firma.

• 5 years później...