bobasxx 03.03.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 A niedługo dla dwóch bo młody ma już 19 i niedługo wyfrunie z gniazdka. Nie mów hop... A jak się chłopak trochę pospieszy, zapłodni jakąś niewiastę przy odrobinie szczęścia będą bliźniaki i postanowi zamieszkać wraz z rodziną u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.03.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 będzie Arturo ręcznie pompował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 03.03.2014 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ale walka. Tzn. że jak teraz buduje sobie dom 85m2 to frajer jestem?? Nie nadążam za tokiem rozumowania forumowiczów. Wydawało mi się że dla jednej osoby 85m2 to sporo ale teraz się waham czy nie zmienić projektu. Ogólnie pracuje w Warszawie i Katowicach i w jednym i drugim mieście mam mieszkania w okolicach po 35m2 - duża kawalerka i na brak przestrzeni nie mogę narzekać. Kwestia rozplanowania i adaptacji pod siebie całości. Chodzi głównie o to ,że Arturek wszystkich na siłę uświadamia,że budują za duże domy i na dodatek ogrzewane węglem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 03.03.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Chodzi głównie o to ,że Arturek wszystkich na siłę uświadamia,że budują za duże domy i na dodatek ogrzewane węglem. Nie zrozumiales przekazu,chodziło o to,że nowy dom 300-450m2 to koszt 0,8-1,5mln.zł i masochizmem jest wchodzenie przy takich budżetach w paliwa stałe bo o oszczędnościach przy takich kwotach nie można mówić. No i zaczęło się dorabianie teorii o mojej klitce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 03.03.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Widzisz Artur sam z siebie pośmiewisko robisz.Kablarze z Ciebie sobie łacha drą, pompiarze to samo, gdzie wleziesz zamęt siejesz i rozwija się jakaś dziwna dyskusja.Na mój gust admin powinien Cię cały czas w pierdlu trzymać, bo każdego chcesz uświadamiać, każdemu wytykasz a później jeszcze jakieś fochy robisz.Po prostu cały czas trolujesz i spamujesz gdzie tylko możesz a jak dla mnie takie zachowanie jest niedopuszczalne bo tylko spokój zakłócasz na forum.Kto sobie co wybrał to ma i niema ochoty wysłuchiwać ciągle Twoich wywodów jaki to Ty i Twój dom jest The Best a cała reszta to pacany i brudasy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 03.03.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Nie zrozumiales przekazu,chodziło o to,że nowy dom 300-450m2 to koszt 0,8-1,5mln.zł i masochizmem jest wchodzenie przy takich budżetach w paliwa stałe bo o oszczędnościach przy takich kwotach nie można mówić. No i zaczęło się dorabianie teorii o mojej klitce Jak zauważyłeś nikogo nie interesuje tutaj Twój przekaz, Twoje wpisy powodują tylko kłótnie i zdenerwowanie u userów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 03.03.2014 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Widzisz Artur sam z siebie pośmiewisko robisz. Kablarze z Ciebie sobie łacha drą, pompiarze to samo, gdzie wleziesz zamęt siejesz i rozwija się jakaś dziwna dyskusja. Na mój gust admin powinien Cię cały czas w pierdlu trzymać, bo każdego chcesz uświadamiać, każdemu wytykasz a później jeszcze jakieś fochy robisz. Po prostu cały czas trolujesz i spamujesz gdzie tylko możesz a jak dla mnie takie zachowanie jest niedopuszczalne bo tylko spokój zakłócasz na forum. Kto sobie co wybrał to ma i niema ochoty wysłuchiwać ciągle Twoich wywodów jaki to Ty i Twój dom jest The Best a cała reszta to pacany i brudasy, Mnie to zwisa a mądrzy zrozumieją co pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 03.03.2014 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Jak zauważyłeś nikogo nie interesuje tutaj Twój przekaz, Twoje wpisy powodują tylko kłótnie i zdenerwowanie u userów. Proponuje meliskę jak kogoś prawda w oczy kole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 03.03.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Jaja se robisz ? Po takich problemach z tym kotłem ktoś ma go polubić ? Jakich problemów? Mam ten piec drugi rok i lepiej chyba nie mogłem trafić. kiedy forum pozbędzie się tego trolla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 03.03.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) Jakich problemów? Nie każ mi cytować o problemach z RBR bo samymi cytatami użytkowników zajmę kilka stron Zacznij od czytania tematu od pierwszej strony... Edytowane 3 Marca 2014 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 03.03.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 ...........kiedy forum pozbędzie się tego trolla?jak potraktujecie go jak powietrze a jeszcze lepiej tak: na górze strony po prawej stronie Ustawienia Moje ustawienia http://forum.muratordom.pl/images/mdom_site_icons/profile.png Twój profil Edytuj swój profil Edytuj avatar Edytuj sygnaturę [*] http://forum.muratordom.pl/images/mdom_site_icons/account.png Moje konto Edytuj email i hasło Zaawansowane ustawienia Edytuj listę ignorowanych Profil płatny klikamy "edytuj listę ignorowanych" (można bezpośrednio w napis powyżej) następnie wpisujemy " Arturo72 " i zatwierdzamy. Wiecej wpisów trola nie zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 03.03.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Nie każ mi cytować o problemach z RBR bo samymi cytatami użytkowników zajmę kilka stron Tak będą to cytaty tych co przed zakupem już biadolili i pluli na kocioł. Artur ziomkowie Ślązacy już wstydzą się za Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 03.03.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 w odróżnieniu od ciebie ja ten piec mam, więc wiem o czym piszę. nie chodzi mi o to, żeby go nie widzieć, bo to jest na swój sposób fascynujące zjawisko, tylko że trolluje. i nie mieszajcie w to Śląska, bo jak widac głupota nie zna granic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 03.03.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 nie chodzi mi o to, żeby go nie widzieć, bo to jest na swój sposób fascynujące zjawisko, tylko że trolluje. jak uważacie, ale sami go karmicie. Przestaniecie reagować, przestanie trollować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 03.03.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Może zajrzy moderator i wsadzi trola tam gdzie jego miejsce, dlaczego to my mamy się podporządkowywać jego paplaninie.K..wie plujesz w oczy a ona mówi że deszcz pada, z nim jest tak samo.To chory człowiek, powinno się takich izolować bo na leczenie szkoda kasy i pewnie już za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 03.03.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ja bym moderatora nie mieszał, bo oprócz trolowania nic złego nie robi, a my mozemy sami go zignorować. W kazdym razie zawsze warto spróbować, w końcu to tylko kilkanascie sekund pracy i kilka klikniec myszką i zawsze jednym kliknieciem mozna cofnąć ignorację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fuxszyk 03.03.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Piszę tylko,że smiesza mnie posty ludzi budujacych nowe domy za 0,7-1mln złotych,którzy pakują sobie korbki zamiast elektrycznych szyb Artur - a nie lepiej odpuścić? Ja mam to centralnie w d*pie co ktoś robi z własną kasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 03.03.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 jak uważacie, ale sami go karmicie. Przestaniecie reagować, przestanie trollować. E tam.... ja miałem lepsza metode:) odpowiadałem mu w jego wątku ...a co:) wiec jego watęk tez był zaspamowany...ale skarżył się łobuz modom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djhiq 03.03.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Artur - a nie lepiej odpuścić? Ja mam to centralnie w d*pie co ktoś robi z własną kasą. On nie odpuści. To jest taki ziomec co sw wymyślił że w taki sposób będzie klientów na chłodnice chwytał. Posrało go i tyle. Zabroni mi się węglem bawić Od ślązaków też o nim nie gadajcie bo ich nienawidzi - już podnosiłem temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 06.03.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Osobiście, to Ty jedziesz w jednej taryfie, wiec placiłbyś jakieś 5tyś zł.Albo musiałbyś odmowić sobie tego komfortu, którym zawsze tlumaczysz fakt, że nie zmieniasz na dwie taryfy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts