echelon 07.03.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 To jest wątek bez cenzury można nabijać się ile chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 07.03.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 To jest wątek bez cenzury można nabijać się ile chce. A jaki kolega ma problem z RBR ? Czy też chce sobie popisać i jeszcze niema tego kotła ? To odpowiednie miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echelon 07.03.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 A jaki kolega ma problem z RBR ? Czy też chce sobie popisać i jeszcze niema tego kotła ? To odpowiednie miejsce Mam taki że dałeś mi za mały upust w stosunku do ceny "oficjalnej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 07.03.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 To jest wątek bez cenzury można nabijać się ile chce. Jasne,tamten wątek z cenzurą pozostał tylko w jedynym celu a mianowicie w celu wprowadzania inwestorów w błąd a niewygodne dyskusje,które wpływają negatywnie na wizerunek RBR są kasowane. Redakcja Murator S.A pozwala na takie postępowanie moderatorom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 07.03.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Mam taki że dałeś mi za mały upust w stosunku do ceny "oficjalnej" No widzisz ja o wszystkim mogę rozmawiać ale nie o upustach Kto chciał upusty to mógł szukać, dzwonią teraz tacy bo tam gdzie dawali upusty już nie sprzedają i jak jest problem to szukają tam gdzie nie dawali. Dlaczego ja mam teraz nie spać a ktoś wziął kasę ? Także ciesz się może że nie kupiłeś z upustem bo nie wiadomo kiedy wybije ta godzina kiedy będę mógł odpracować Ci ten upust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echelon 07.03.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 No widzisz ja o wszystkim mogę rozmawiać ale nie o upustach Kto chciał upusty to mógł szukać, dzwonią teraz tacy bo tam gdzie dawali upusty już nie sprzedają i jak jest problem to szukają tam gdzie nie dawali. Dlaczego ja mam teraz nie spać a ktoś wziął kasę ? Także ciesz się może że nie kupiłeś z upustem bo nie wiadomo kiedy wybije ta godzina kiedy będę mógł odpracować Ci ten upust Tak się składa że wszyscy TROJE dajecie upusty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 07.03.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 (edytowane) hehe ale jaja.... kto to mówi??? jak redakcja pozwalała na takie szfindle To co ma nie pozwolić na inne...Arturek jak tam sprzedaż pompek przez sąsiada?? Długo będziesz podpierał się tym idiotycznym i kłamliwym cytatem napisanym przez znanego na forum... ? Mam Cię zaskarżyć za zniesławienie ? Edytowane 7 Marca 2014 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echelon 07.03.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 RBR kupisz u Karoke lub Minertu a pompe u Arturo lub Mikiego (ewentualnie jakiś ich sąsiad). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 07.03.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Jasne' date='tamten wątek[/quote'] Tamten wątek jest tematyczny, nie dla trolli takich jak Ty. dyskusje,które wpływają negatywnie na wizerunek RBR są kasowane. A kto Cię kasował matołku ? Twoje wypocimy trafiły do śmietnika ( tutaj ), czyli we właściwe miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 07.03.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Tak się składa że wszyscy TROJE dajecie upusty... No to wal kto ile daje. Jacy troje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 07.03.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Mam Cię zaskarżyć za zniesławienie ? Ooo, następny uczciwy Ty się martw żebyś Ty tam nie trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 07.03.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Długo będziesz podpierał się tym idiotycznym cytatem napisanym przez znanego kłamcę ? Mam Cię zaskarżyć za zniesławienie ? Jasne...no problem...tak dla twojej informacji, to jest post napisany na forum publicznym ...baa przez twojego współpracownika mam cie zaskarżyć o celowe wprowadzanie potencjalnych użytkowników w błąd w celu osiągniecia korzyści majątkowych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej_M_ 07.03.2014 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 A coś było na temat ? Wszystko znalazło się w innym wątku, tylko tytuł powinien założyciel zmienić na: "RBR bez cenzury- śmietnik, wchodzisz na własne ryzyko !!!" albo "RBR dla pieniaczy i trolli" Karoka65 moim zdaniem tytuł wątku jest jak najbardziej adekwatny. Przy okazji powiem, że podziwiam Arturo72 , za upór w ukazywaniu ułomności funkcjonowania myślenia tradycyjnego na rzecz krzewienia nowego racjonalnego spojrzenia na aspekt ogrzewania bytowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 07.03.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 [/i]Dlatego to co się dzieje na tym wątku to szopka... Nie pamiętam żeby w szopkach była rola błazna. W takim razie co tu robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 07.03.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 mam cie zaskarżyć o celowe wprowadzanie potencjalnych użytkowników w błąd w celu osiągniecia korzyści majątkowych?? Dawaj,śmiało,w sądzie będziesz się tłumaczył. Jak nie znasz faktów to pofolguj bo może cię spotkać konieczność odszkodowania. Zapytaj się brata o co chodzi bo niekumaty jesteś widzę i brniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 07.03.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Dawaj,śmiało,w sądzie będziesz się tłumaczył. Jak nie znasz faktów to pofolguj bo może cię spotkać konieczność odszkodowania. Zapytaj się brata o co chodzi... oj nie ja.....nie ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 07.03.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Przy okazji powiem, że podziwiam Arturo72 , za upór w ukazywaniu ułomności funkcjonowania myślenia tradycyjnego na rzecz krzewienia nowego racjonalnego spojrzenia na aspekt ogrzewania bytowego. No to też uważasz się za skrzywionego ? A Artura raczej bym żałował niż podziwiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echelon 07.03.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Swoje znasz, zadzwoń do Grzegorza oraz Daniela i zapytaj.... No to wal kto ile daje. Jacy troje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 07.03.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Artur ja zapytam tylko Cię o jedno.Zobacz ile wątków na forum jest o różnych kotłach, nie chce mi się nawet wymieniać.Dlaczego akurat w wątku o RBR jesteś taki aktywny ?Bo Tutaj wchodzi dużo ludzi, tutaj możesz kogoś znowu przekręcić i zbajerować lub jest jeszcze inny powód.Jaki ? to Twoje pratwatne wycieczki do mnie i do minertu.Czy potrafisz to jakoś sensownie wytłumaczyć, dlaczego akurat tutaj ?Ja nie widzę inaczej a jeszcze dobrze widzę jak i chyba zdecydowana większość userów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 07.03.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 (edytowane) Artur ja zapytam tylko Cię o jedno. Zobacz ile wątków na forum jest o różnych kotłach, nie chce mi się nawet wymieniać. Dlaczego akurat w wątku o RBR jesteś taki aktywny ? Bo tylko na tym jednym wątku wprowadzona jest cenzura dotycząca jednego producenta kotłów,dwóch sprzedawców i paru zauszników i każdy post krytyczny jest usuwany a temat roi się od postów kompletnie nie na temat i tego moderator jakoś nie widzi. Forum nie służy tylko i wyłącznie w/w grupce osób a ogółowi budujących. Na forum są tematy stkikte dotyczące jedynego producenta czy to kominków czy pomp ciepła czy kotłów gazowych i tam jakoś nie ma problemu jak ktoś napisze źle lub w pobocznym temacie lub o innym systemie grzewczym. Edytowane 7 Marca 2014 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts