karoka65 17.12.2014 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Specjalnie dla Isd, widać że jednak ma coś do ukrycia, maila można podesłać na PW. Na więcej zaczepeczek nie odpowiem niestety, jak komuś mało to jak pisałem, proszę zwrócić się tam gdzie się powinno, ja jestem tylko handlarzykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maher 17.12.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Specjalnie dla Isd, widać że jednak ma coś do ukrycia, maila można podesłać na PW. Na więcej zaczepeczek nie odpowiem niestety, jak komuś mało to jak pisałem, proszę zwrócić się tam gdzie się powinno, ja jestem tylko handlarzykiem Szkoda że na stronie Instalco nie napisali że ten certyfikat dotyczy tylko kotła RBR-23kW, a resztę kotłów nie ma badań, ja bym wtedy na 100% nie kupił nie przebadanego garażowca, Ty nie miałbyś problemów z moimi odpowiedziami i wyłapywaniem wszystkich błędów. Może to była celowa zagrywka producenta aby "złapać" klienta, ale to może się kiedyś obrócić przeciwko niemu, dobrze że nie żyjemy w USA bo dawno za takie zagrywki popłynął z torbami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 17.12.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Maher, akurat ten certyfikat był na mojej stronie cały czas zamieszczony, taki duży i ynteligentny chłopczyk powinien umieć czytać Zapytaj kolegi Andrzeja, on bardzo skrupulatnie studiował i doradzał co na niej powinno być To nawet on doradził żeby go stamtąd usunąć, to i usunąłem. Miej pretensje do Instalco nie do mnie, Ty nic ode mnie nie kupiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lsd 17.12.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Specjalnie dla Isd, widać że jednak ma coś do ukrycia, maila można podesłać na PW. Na więcej zaczepeczek nie odpowiem niestety, jak komuś mało to jak pisałem, proszę zwrócić się tam gdzie się powinno, ja jestem tylko handlarzykiem Dziękuje. Było to takie trudne?Mamy certyfikat na 23kw ale na 12kw to nadal lipa..... Co do maila szanowny handlarzyku to wal na PW albo tutaj na forum ,jak coś ci na wątrobie leży nie widzę problemu....Maila do mnie nie dostaniesz bo nie ma takiej potrzeby ,to że ty chcesz to wiesz ......... ja kiedyś chciałem pierdnąć a się zesrałem Jeżeli chęć uzyskania pełnej wiedzy odnośnie kotła rbr uważasz za zaczepki no to pozostaje mi się tylko uśmiechnąć. I tak do wiadomości twojej oraz czytających forum : producent nie odpowiada na mail'e ,tak żeby nieuciekło. Mam jeszcze jedno pytanie: czy kocioł z ceramiką posiada certyfikat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 17.12.2014 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Ja nie jestem Twoim punktem informacyjnym.Zapytaj producenta.i nie jestem Twoim handlarzykiem, bo nic ode mnie nie kupiłeś."to że Ty chcesz to wiesz............ "Z biegiem czasu wyjdzie kim jesteś, bo na pewno jesteś stałym bywalcem.Dobranoc, chciej dalej, tylko uważaj z tym pierdnięciem bo znowu smrodu w gaciach sobie narobisz, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 18.12.2014 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Kto moderuje ten wątek? W zasadzie nie powinien nikt bo to wątek 'bez cenzury'. No chyba że jakieś ewidentne naruszenie regulaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lsd 19.12.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Ja nie jestem Twoim punktem informacyjnym. I wcale nie chcę bo piszesz głupoty ...:)i wprowadzasz w błąd. Zapytaj producenta. Już pisałem ,że nie odpowiada na mail'e..... i nie można niczego się dowiedzieć!!! i nie jestem Twoim handlarzykiem, bo nic ode mnie nie kupiłeś. A skąd masz taką pewność ,że od ciebie nic nie kupiłem ? Co? Takiś tego pewny? Z biegiem czasu wyjdzie kim jesteś, bo na pewno jesteś stałym bywalcem. He he .........''bo napewno''' ,he,he. Przeczytaj mój pierwszy wpis w temacie rbr ekouniwersal to będziesz wiedział kim jestem ,ajjjjj nie przeczytasz bo pokasowali.......koledzy. Bo napewno nie tym kim uważasz/chciał byś żebym był.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts