Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 824
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Po wielotygodniowych przemyśleniach, oto zmiany jakie zamierzam wprowadzić od frontu. Jestem tylko ciekawy czy na "żywo" od środka okno w łazience nie będzie za duże? Czy ktoś zastosował tego typu zmiany okien na piętrze od frontu?

[ATTACH=CONFIG]300266[/ATTACH]

Jeśli się zdecyduję na Tuliusza to myślę, że właśnie takie okna wstawię, zrezygnuję z garderoby(większy wiatrołap) na całą ścianę pójdzie wtedy szafa. Spiżarkę przeniosę pod schody (wejście od garażu) i powiększę łazienkę kosztem własnie spiżarki, no i oczywiście podniosę ściankę kolankową o jeden pustak. A co do tych okien , może trochę za duże to okno w łazience ale za to z zewnątrz wygląda super, nikt by nie pomyślał że tam jest łazienka.

WITAM wszystkich dziś dołączyłam do forum, od kilku miesięcy szukaliśmy z mężem odpowiedniego projektu i zdecydowaliśmy się na Tuliusza. Podoba nam się w nim przede wszystkim to, że troszkę odbiega od wszystkich z dwuspadowym dachem. Zmiany jakie nanosimy na projekt to zburzenie ścianki w salonie kosztem powiększenia salonu, zmiana okien na dole na dwa wielkie tarasowe, no i podpiwniczenie pod całością oprócz tego podniesienie ściany kolankowej o dwie cegły i poszerzenie garażu o metr. na pewno będziemy likwidować okna dachowe zostawimy jedynie w garderobie no i ciągle męczy nas temat balkonu w łazience i rozważamy taką wersję co na nią powiecie?

tuli.jpg

Edytowane przez Martyna i Darek

hej Martyna i Darek, przykro mi ale fotek nie mamy, ale bedzie wtedy bardzo podobno dom do salsy, w sypialni będzie podówjne okno balkonowe a w łazience dachowe i tą część balkonu przy łazience skracamy żeby nie wyglądało to głupio z zewnątrz, bo my chcieliśmy napoczątku projekt salsa ale nei było go z podwójnym garażem..na wiosne ruszamy, pozdrawiam

Martyna i Darek, może być na boku mi to nie przeszkadza, ja poporstu nie chciałam takiego dużego okna w łazience, tym bardziej że będzie ono od drogi i całyczas musiałoby być zasłonięte a to bez sensu...a żeby nie wyglądało głupio to poprstu w sypialni będą podwójne drzwi balkonowe...bo pojedyncze by głupio wyglądały

ja też poproszę fotki na adres [email protected] może Lusis mi prześlesz? ile wg waszych projektów ma kuchnia?

Ja niestety jestem na etapie wyboru projektu, więc fotek nie mam , ale na str. 8 można sobie zobaczyć i kuchnia faktycznie nie jest duża, można ją powiększyć kosztem spiżarki. Pzdr.