kropekde 21.01.2015 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mms1719512843 22.01.2015 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Po wielotygodniowych przemyśleniach, oto zmiany jakie zamierzam wprowadzić od frontu. Jestem tylko ciekawy czy na "żywo" od środka okno w łazience nie będzie za duże? Czy ktoś zastosował tego typu zmiany okien na piętrze od frontu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emi244 22.01.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Moim zdaniem wstawienie kabiny prysznicowej w łazience na górze jest możliwe, choć tam aż się prosi o dużą, narożną wannę, a co do schodów są naprawdę wygodne. Edytowane 22 Stycznia 2015 przez Emi244 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropekde 24.01.2015 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 No zmieści się ta kabina ale Emi masz racje tylko duża wanna bo ta łazienka na gorze jest naprawdę duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusis 24.01.2015 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 A macie może jakieś zdjęcia z wewnątrz domu, martwi mnie kuchnia bo wg. planu ma 12 m/2 a jak mierzyłam ( wg dokumentów jakie mi przysłali do wglądu) to ma 7,20 m/2, jak dla mnie to trochę mało, nie wiem czy będzie ustawna. Jak macie fotki to wstawcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusis 24.01.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Po wielotygodniowych przemyśleniach, oto zmiany jakie zamierzam wprowadzić od frontu. Jestem tylko ciekawy czy na "żywo" od środka okno w łazience nie będzie za duże? Czy ktoś zastosował tego typu zmiany okien na piętrze od frontu? [ATTACH=CONFIG]300266[/ATTACH] Jeśli się zdecyduję na Tuliusza to myślę, że właśnie takie okna wstawię, zrezygnuję z garderoby(większy wiatrołap) na całą ścianę pójdzie wtedy szafa. Spiżarkę przeniosę pod schody (wejście od garażu) i powiększę łazienkę kosztem własnie spiżarki, no i oczywiście podniosę ściankę kolankową o jeden pustak. A co do tych okien , może trochę za duże to okno w łazience ale za to z zewnątrz wygląda super, nikt by nie pomyślał że tam jest łazienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia90 24.01.2015 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Cześć wszystkim,my jednak zakupilismy projekt Numeriusz,ale jest bardzo podobny do Tuliusza. Nie ma zadnego forum tego oto domu,wiec sledze wasze komentarze dalej i sie troszke wzorujeCzy można odliczyć Vat za materiały budowlane i na jakiej zasadzie?pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia90 24.01.2015 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Jeszcze jedno pytanie,czy ktoś z Was miał doczynienia z tartakiem obwoznym?bo nie wiem czy to sie oplaca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emi244 24.01.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Lusis na 8 stronie forum są zamieszczone przeze mnie zdjęcia wewnątrz domu Kuchnia rzeczywiście mogłaby być jakieś pół metra szersza, ale taka mała to też nie jest - przynajmniej będzie wszystko "pod ręką" Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Emi244 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropekde 25.01.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Kuchnia jest praktyczna ja powiększyłem ja o ta spiżarkę i w ta wnękę wstawię lodówke Lusis jak chcesz jakieś zdjęcia to podaj maila to ci pośle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martyna i Darek 25.01.2015 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 hej Kamilcia 202 a jak wizualnie będzie ten dom wyglądał zostawiacie jedno okno balkonowe w sypialni i balkon? masz moze jakieś fotki też się nad tym zastanawiamy jak rozwiązać temat okna balkonowego w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martyna i Darek 25.01.2015 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 witaj ja bym bardzo poprosiła o zdjęcia tej kuchni bo zastanawiam się nad takim rozwiązaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martyna i Darek 25.01.2015 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 (edytowane) WITAM wszystkich dziś dołączyłam do forum, od kilku miesięcy szukaliśmy z mężem odpowiedniego projektu i zdecydowaliśmy się na Tuliusza. Podoba nam się w nim przede wszystkim to, że troszkę odbiega od wszystkich z dwuspadowym dachem. Zmiany jakie nanosimy na projekt to zburzenie ścianki w salonie kosztem powiększenia salonu, zmiana okien na dole na dwa wielkie tarasowe, no i podpiwniczenie pod całością oprócz tego podniesienie ściany kolankowej o dwie cegły i poszerzenie garażu o metr. na pewno będziemy likwidować okna dachowe zostawimy jedynie w garderobie no i ciągle męczy nas temat balkonu w łazience i rozważamy taką wersję co na nią powiecie? Edytowane 25 Stycznia 2015 przez Martyna i Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilcia202 25.01.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 hej Martyna i Darek, przykro mi ale fotek nie mamy, ale bedzie wtedy bardzo podobno dom do salsy, w sypialni będzie podówjne okno balkonowe a w łazience dachowe i tą część balkonu przy łazience skracamy żeby nie wyglądało to głupio z zewnątrz, bo my chcieliśmy napoczątku projekt salsa ale nei było go z podwójnym garażem..na wiosne ruszamy, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilcia202 25.01.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 kropekde a czy ja mogłabym prosić o fotki twojej kuchni i łazienki na dole?podam meila: [email protected] dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martyna i Darek 26.01.2015 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 hej Kamilcia też rozważaliśmy takie rozwiązanie ale architekt nam powiedział że okno nie wyjdzie na środku tak jak w tym projekcie salsa, że jednak będzie na boku troszkę? no chyba, że rozwiązanie robicie inne nie tylko skrócenie balkonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilcia202 26.01.2015 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Martyna i Darek, może być na boku mi to nie przeszkadza, ja poporstu nie chciałam takiego dużego okna w łazience, tym bardziej że będzie ono od drogi i całyczas musiałoby być zasłonięte a to bez sensu...a żeby nie wyglądało głupio to poprstu w sypialni będą podwójne drzwi balkonowe...bo pojedyncze by głupio wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusis 28.01.2015 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 hej kropekde, wysłałam Ci na priv mój e-mail i czekam na fotki a może ktoś inny ma to niech wrzuci, chętnie pooglądamy wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martyna i Darek 28.01.2015 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 ja też poproszę fotki na adres [email protected] może Lusis mi prześlesz? ile wg waszych projektów ma kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusis 29.01.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 ja też poproszę fotki na adres [email protected] może Lusis mi prześlesz? ile wg waszych projektów ma kuchnia? Ja niestety jestem na etapie wyboru projektu, więc fotek nie mam , ale na str. 8 można sobie zobaczyć i kuchnia faktycznie nie jest duża, można ją powiększyć kosztem spiżarki. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts