Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dzięki Marlena, na koniec tygodnia wstawię zdjęcia parteru, bo już mają końcówkę prac. Stwierdziliśmy z mężem że wykończeniówka jest super, ale wykańcza i fizycznie -non stop za czymś w trasie i wykańcza finansowo - ile by nie było i tak jest za MAŁOOO!!! Pozdrawiam i powodzenia przy "WYKOŃCZENIACH"!!! :)

• Odpowiedzi 824
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Emi będziemy Was powoli gonić;) Piękna góra, jestem ciekawa zdjęć parteru!

A oto nasze dzieło:2.jpg3.jpg5.jpg4.jpg

1.jpg

Teraz jesteśmy w trakcie zamawiania okien i wyboru dachówki:)

Pyt do tych co robili lub mają już wycenę na przyszłość: jaki był koszt ocieplenia domu - chodzi mi o robociznę, i ile kosztowała instalacja elektryczna - robocizna i materiał?

Pozdrawiam:)

mm's - jeśli chodzi o wentylację to hmm raczej nie widuje się w pokojach bo nie jest tam potrzebna, wietrzy się oknami, a w łazience i w kuchni z powodu dużej ilości wilgoci (kąpanie, gotowanie;) muszą być rury ją odprowadzające. W sypialni nie będziesz się raczej kąpać ;)

Emi244 możesz przeslac fotki kuchni jak juz bedziesz miała meble i widok calej łazienki z gory np.jak stoisz w drzwiach?mi tez się podobają takie kolory ale chyba wybierzemy jednak siwy gres żeby byl prostszy w utrzymaniu.szukamy okien i czekamy na projekty kuchni narazie zadna nam sie nie podobała,my zostawiliśmy na dole spiżarkę.gratuluje super domku i fajnie ze lada moment sie wprowadzicie.pozdro