Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Emi244 no to cudnie że już mieszkacie , ładnie wyszło , namawiam męża na taki kolor elewacji :rolleyes: , wrzuć zdjęcia szczególnie chciałabym zobaczyć łazienkę na dole , nie mam na nią pomysłu mam pytanie jaki piec wybrałaś ? czym palicie ? i czy masz podłogówkę w całym domu może ? pozdrawiam !

Witam, u nas to jeszcze nie jest elewacja, tylko biały klej i farba, ale też chcemy zostać w większości przy białej elewacji. A co do pieca mamy na eko-groszek z podajnikiem firmy Heitz model Eko, tydzień spokoju :) naprawdę rewelacja, a podłogówkę mamy cały parter + łazienka na górze też super sprawa dla lubiących ciepełko jak ja :D. Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 824
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

my także zdecydowaliśmy się na budowę Tuliusza z dwustanowiskowym garażem i dodatkowo jako bliźniaka. Bardzo chciałabym zobaczyć jakiegoś Tuliusza na żywo, ponieważ waham się nad kilkoma zmianami. Czy ktoś z was buduje taki dom we Wrocławiu lub jego okolicach? Jeśli tak czy moglibyśmy podjechać i pooglądać?

Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje

Emi244 - ślicznie macie!!! Marzą mi się takie schody jak Wasze ale mąż się obawia, że te jasne podstopnie będą brudne i pokopane. Powiedz mi - te podstopnie są pomalowane jakąś specjalną zmywalną farbą czy jakoś inaczej się je robi, żeby zabezpieczyć przed zniszczeniem??

Emi244 - ślicznie macie!!! Marzą mi się takie schody jak Wasze ale mąż się obawia, że te jasne podstopnie będą brudne i pokopane. Powiedz mi - te podstopnie są pomalowane jakąś specjalną zmywalną farbą czy jakoś inaczej się je robi, żeby zabezpieczyć przed zniszczeniem??

Witam też się obawiałam o te białe podstopnie, ale nawet przy naszej dwójce dzieci niema szans na zniszczenie i pokopanie, gdyż są dość szerokie do stawiania stopy, a i z myciem niema najmniejszego problemu są pomalowane kilka razy jakąś farbą z lakierem i można przecierać bez obaw.

Witam wszystkich budujących Tuliusza :) U nas sytułacja wygląda na tym etapie następująco:mamy zrobiona instalacje elektryczną przymierzam się do tynków i C.O. Mam pytanie odnośnie tynków ile mniej więcej was wyszło kasy za tynki?

Emi gratki pięknie macie zazdroszczę,że już mieszkacie.

Pozdrawiam