NaTyZo 19.01.2016 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Lukasz 1984. Nie podoba się to spadaj wieśniaku. Edytowane 19 Stycznia 2016 przez NaTyZo blad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlena.s 19.01.2016 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Hej,powiedzcie mi jakie okna bedziecie zamawiaC i czym one się różnia?czy faktycznie lepiej zainwestować w droższe?macie jakieś wyceny?pozdrawiam serdecznie! hej też mieliśmy spory dylemat z oknami chyba z 9 wycen i wybraliśmy Veka Softline 82 trzyszybowe kolor winchester , jeśli miałabym poradzić to zdaje się że najważniejsza jest w oknach stal w profilu , najlepiej jak jest zamknięta czyli pełna aby mogła utrzymać ciężkie okna , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusiak19 19.01.2016 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 a ja mam pytanie ile wyszła hydraulika z kanalizacją ? bardzo proszę o info. generalnie wszystko robione według projektu Też się chętnie dowiem coś w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusiak19 19.01.2016 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Kto chętny na zamknięta grupę na Facebooku? Przyjmowanie do grupy tylko osoby z tego forum wysyłające mi linki do swoich profili na Fc w taki sposób mogła bym dołączyć każdego chcącego do grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlena.s 19.01.2016 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Kto chętny na zamknięta grupę na Facebooku? Przyjmowanie do grupy tylko osoby z tego forum wysyłające mi linki do swoich profili na Fc w taki sposób mogła bym dołączyć każdego chcącego do grupy. zostań tutaj naprawdę jest fajnie wybudowaliśmy cały dom śledząc przy okazji to forum , jeżeli ktoś prowokuje to najlepiej zlewać , lukasz1984 tylko czeka na wojnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlena.s 19.01.2016 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Natalia90 - jeszcze co do cen okien , to jest ogromna różnica we wszystkim chociażby w rejonach Polski inaczej kosztują , ja wyceniałam zawsze trzyszybowe z różnych firm , zrezygnowaliśmy z jednego okna w garażu i z okienka w wejściu oraz przedłużyłam okna w spiżarni i łazience na dole , koszt moich to 16.500 , inne firmy w tych okolicach cenowych , choć np. pomiędzy dwoma miejscowościami a tym samym oknem była różnica 2.500 ! Edytowane 19 Stycznia 2016 przez marlena.s błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusiak19 19.01.2016 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Tu nie chodzi o Łukasz 1984 tylko o to,że może niektórzy nie chcą dodawać zdj. swojego domu wykończeniówka ze względu obawy przed złodziejami.To forum jest publiczne każdy ma wgląd na nasze posty zdjęcia itd. wszyscy mogą to czytać a na Fc to jednak grupa zamknięta i moglibyśmy się plizej poznać.Z jakich części Polski jesteśmy na jakim etapie budowy jesteśmy itd. Prowadzić różne dyskusje na dany temat pod postem tu się tak nie da.Trzeba przeglądać strony szukać po kolei czy był dany temat poruszany.Na Facebooku jest lupka i się szuka fajnie Zawsze można się udzielać na forum i na Facebooku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia90 20.01.2016 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Dzięki za podpowiedzi,kurcze ciemna jestem w tych oknach,myslala,ze okna to okna a one tak sie różnią....Ma moze ktoś z was inny kolor obróbki niż kolor dachu?my tak mamy i teraz mam problem z wyborem koloru okien. Blachodachówka jest czarna a obróbka czarno-miedziana i nie mam pojecia jaki kolor okien może pasowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusiak19 20.01.2016 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Dzięki za podpowiedzi,kurcze ciemna jestem w tych oknach,myslala,ze okna to okna a one tak sie różnią....Ma moze ktoś z was inny kolor obróbki niż kolor dachu?my tak mamy i teraz mam problem z wyborem koloru okien. Blachodachówka jest czarna a obróbka czarno-miedziana i nie mam pojecia jaki kolor okien może pasowac... Dąb bagienny jest fajny my mamy orzecha jesteśmy zadowoleni podobno dzwi garażowe i wyjściowe łatwiej dobrać do orzecha niż do tego dębu dlatego wybraliśmy orzech.Szukałam tych wycen ale nie mam niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia90 20.01.2016 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 A jaki macie kolor dachu?mi sie podoba jasny dab,ale chyba bedzie za bardzo namieszane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kusztyk10 20.01.2016 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 (edytowane) U nas okna po lekkich zmianach niż w projekcie, okna góra dół i piwnica (w piwnicy 3 małe okna), okna firmy eurocolor 3 szybowe, okna tarasowe z niskim progiem, u góry okna na balkony tez z niskim progiem, dodatkowo rolety wszędzie elektrycznie sterowanie oraz moskitiery cena za cały zestaw z montażem ciepłym ok. 37-38tyś. W piwnicy nie ma rolet. Okna także dwustronnie w kolorze, myślimy nad kolorem ale chyba będzie to złoty dąb. łukasz1984 ty masz kolor okien złoty dąb? Z zdjęć oglądałem to są jakieś ciemne a złoty dąb to jasny kolor. Edytowane 20 Stycznia 2016 przez kusztyk10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati1977 20.01.2016 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Witam. Ja też przekonałem się do budowy Tuliusza. Oglądając wasze domy jestem pewny, że dokonałem dobrego wyboru, za sobą mam poziom zero i czekam na poprawę pogody Pozdrawiam wszystkich budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusiak19 21.01.2016 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 A jaki macie kolor dachu?mi sie podoba jasny dab,ale chyba bedzie za bardzo namieszane My mamy grafit dach okna orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusiak19 21.01.2016 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Witamy mati1977 Też czekamy na pogodę żeby ruszyć z tynkami Edytowane 21 Stycznia 2016 przez anusiak19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlena.s 21.01.2016 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 aniusiak19 no to prawie ten sam etap u nas jeszcze do zrobienia elektryka i potem już tynki , jaki rodzaj tynku robicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emi244 21.01.2016 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 U nas też dylemat.Ostanio czytałam opinie pozytywne na temat płytek panelo podobnych właśnie w salonie widziałam zdjęcia i naprawdę to nie głupio wygląda ludzie sobie chwala i piszą,że to najlepsze rozwiązanie i nie żałują i polecają. Ja również polecam płytki podobne do paneli-zero problemu z utrzymaniem w czystości (porównując gresy polerowane:eek:) i super się prezentują , u nas np. tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia90 21.01.2016 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Emi244 -jaki macie kolor dachu i okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusiak19 21.01.2016 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 aniusiak19 no to prawie ten sam etap u nas jeszcze do zrobienia elektryka i potem już tynki , jaki rodzaj tynku robicie ? Wapienno cementowy a wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusiak19 21.01.2016 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Łukasz 1984 ruszyłeś już z tą wykończeniówka?Jak tak to pokaż co tam tworzysz :)Oprócz Emi244 w 2014/15 roku powstało kilka Tuliuszów na jakim etapie jesteście i możecie się pochwalić na forum mile widziane zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomas2049 21.01.2016 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Witam ponownie, forum obserwowałem odkąd wbiłem 1 łopatę ale odezwałem się dopiero na 27 stronie forum, ktoś pytał o zamkniętą kuchnię - to decyzja żony ale mi też się to podoba nie lubię czuć zapachu kotleta w salonie, ściana jest na wysokości komina, kuchnia zrobiła się ciut mała ale będzie ok poza tym nad garażem podwójnym zrobiliśmy jedno okno dachowe od strony tyłu domu i zamknęliśmy to ścianką działową będzie tam garderoba a resztę to sypialnia. Garderoba ta co należała do pokoju od przodu domu została też zamknięta - wejście jest od strony przedpokoju. Okna wybraliśmy z Plastbud firma zlokalizowana blisko Nas - małopolskie, 12500zł za wszystkie jak w projekcie bez dachowych, sorki jedno zmienione tam gdzie miała być jadalnia u nas miało być do podłogi okno zmniejszone zostało do takich jak w gabinecie i salonie czyli 150x150. Gabinetu nie ma - ścianki nie ma więc salon jest duży, w miejscu gabinetu będzie jadalnia i miejsce na stół dla gości. Jakieś pytania? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts