Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 824
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I jeszcze :) przepraszam za jakość, wszystko z telefonu,

Co do okien to jeszcze nie napisałem że są to 6 komorowe 3 szybowe kolor grafit - środek biały, na okuciach winkhaus, profil w środku pełny, zamknęty. Pozdrawiam.

[ATTACH=CONFIG]343985[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]343986[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]343987[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]343988[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]343989[/ATTACH]

Mam kilka pytań:

- Jaką macie dachówkę?

- ile kosztowała?

- ile zapłaciliście za ułożenie??

- czy obróbka na krokwiach zewnętrznych jest blacharska czy macie dachówki brzegowe??

Z góry dzięki za info.

lukasz1984 - jednak jesteś frajerem ! przewertowałam wszyściutkie strony i nie ma ani jednego wpisu na temat kosztów hydrauliki w domu a zbruzgałeś mnie na forum.

Gdyby ktoś , poza lukasz1984 , bardzo proszę napisał mi koszt hydrauliki według projektu to będę bardzo ogromnie wdzięczna :yes:

Ktoś pisał, że 40 tys hydraulika ale kosztorys.Jakimi rurkami robicie CO plastikiem czy miedzia? Nam powiedział fachowiec że miedź wychodzi 2 tyś drożej od plastików i osobiście poleca miedź.My na początku chcieliśmy plastki ale pewnie tradycyjne zrobimy jak wszyscy miedzią.

Natalia, kolor okien to faktycznie antracyt a nie grafit :) zapowiadają odwilż u nas to powinni zamontować jeszcze przed lutym.

Andre, dachówka to brass betonowa bałtycka cisar, sama dachówka z dodatkami, gąsiory i inne dachówki wentylacyjne itp około 6tys, wykończenia są z blachy, za ułożenie nie wiem ile za cały dach więźba, okucia, przykrycie 8tys (po znajomości) :)

Pozdrawiam.