Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

lukasz1984 - nie obrażaj dziewczyny bo to po prostu nie ładnie, jesteś anonimowy tutaj to CI wolno? Takie zachowanie pokazuje jakim Ty jesteś ............ (tutaj każdy niech sobie wpisze co chce). Piękne masz zabezpieczenia gratulujemy. Czy ja dobrze widzę że ściągnąłeś 40GB zdjęć z aranżacjami?? To 40tys. MB - jedno zdjęcie z neta zajmuję załóżmy 1.5MB czyli ściągnąłeś 26 tysięcy zdjęć???? Jakoś nie wydaje mi się :) pewnie zostanę zaraz obrażony, ale tyle nawet nie mam zdjęć prywatnych w kolekcji :) pozdrawiam i zachowuj się na forum nie jestem moderatorem ale za te słowa wyleciał byś już.

• Odpowiedzi 824
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy ktoś z was planuje bądź już zamontował wentylację mechaniczną z rekuperacją??

Jeśli tak to jakiej firmy, moc i co o tym sądzicie??

Ja się nad tym mocno zastanawiam - koszt robocizny ze sprzętem 21 tys brutto

Szukaj dalej innych ofert. Za dom z poddaszem wielkości Tuliusza można znaleźć oferty WM z reku za 15-18k

lukasz1984 - nie obrażaj dziewczyny bo to po prostu nie ładnie, jesteś anonimowy tutaj to CI wolno? Takie zachowanie pokazuje jakim Ty jesteś ............ (tutaj każdy niech sobie wpisze co chce). Piękne masz zabezpieczenia gratulujemy. Czy ja dobrze widzę że ściągnąłeś 40GB zdjęć z aranżacjami?? To 40tys. MB - jedno zdjęcie z neta zajmuję załóżmy 1.5MB czyli ściągnąłeś 26 tysięcy zdjęć???? Jakoś nie wydaje mi się :) pewnie zostanę zaraz obrażony, ale tyle nawet nie mam zdjęć prywatnych w kolekcji :) pozdrawiam i zachowuj się na forum nie jestem moderatorem ale za te słowa wyleciał byś już.

jedno zdjęcie z neta zajmuję załóżmy 1.5MB - Skąd przypuszczenia że mam je z "neta" (ściągnięte? pojedynczo a może p2p ) pracuję jako Web Developer i mam dostęp do zdjęć stockowych. Kupujemy dużo zdjęć i co jakiś czas dostajemy darmowe bonusy. Zdjęcie takie ma od 4 MB przy JPG.

1.5 mb ma zdjęcie z kiepskiego telefonu :)

40 gb To 40tys. MB - większej bzdury nie słyszałem ja nie wypowiadam się na tematy na które nie mam zielonego pojęcia i tobie też radzę albo się doucz!!!

Zamiast szukać sensacji napisz coś sensownego na tym forum!!!!

jedno zdjęcie z neta zajmuję załóżmy 1.5MB - Skąd przypuszczenia że mam je z "neta" (ściągnięte? pojedynczo a może p2p ) pracuję jako Web Developer i mam dostęp do zdjęć stockowych. Kupujemy dużo zdjęć i co jakiś czas dostajemy darmowe bonusy. Zdjęcie takie ma od 4 MB przy JPG.

1.5 mb ma zdjęcie z kiepskiego telefonu :)

40 gb To 40tys. MB - większej bzdury nie słyszałem ja nie wypowiadam się na tematy na które nie mam zielonego pojęcia i tobie też radzę albo się doucz!!!

Zamiast szukać sensacji napisz coś sensownego na tym forum!!!!

Po pierwsze to lukasz1984 idź gdzie indziej i nie psuj tu atmosfery.

Po drugie jeśli jesteś "Web Developer" to nie pisz takich bzdur typu że z telefonu zdjęcie 1,5 mega będzie kiepskie bo nie same mega świadczy o jakości. Nikt nie wrzuca do netu zdjęć o pojemności 4 mega, z reguły są w granicach 0,5 mega dlaczego?? A dlatego że szybciej się ładują, po drugie nie obciążają serwerów. W załączeniu przykład, ja w nim nie widzę kiepskiej jakościmaxresdefault.jpg. Może jestem ślepy, tyle że na co dzień zajmuję się fotografią i wiem o czym piszę. Nie będę pisał innych rzeczy bo powinieneś wszystko wiedzieć.

Zakończmy tę farsę i dyskutujmy na temat budowy.

Po pierwsze to lukasz1984 idź gdzie indziej i nie psuj tu atmosfery.

Po drugie jeśli jesteś "Web Developer" to nie pisz takich bzdur typu że z telefonu zdjęcie 1,5 mega będzie kiepskie bo nie same mega świadczy o jakości. Nikt nie wrzuca do netu zdjęć o pojemności 4 mega, z reguły są w granicach 0,5 mega dlaczego?? A dlatego że szybciej się ładują, po drugie nie obciążają serwerów. W załączeniu przykład, ja w nim nie widzę kiepskiej jakości[ATTACH=CONFIG]345683[/ATTACH]. Może jestem ślepy, tyle że na co dzień zajmuję się fotografią i wiem o czym piszę. Nie będę pisał innych rzeczy bo powinieneś wszystko wiedzieć.

Zakończmy tę farsę i dyskutujmy na temat budowy.

Czy TY jesteś w stanie pojąć "specjalisto od fotografii" co to są zdjęcia stock-owe te zdjęcia nie są dostępne jako widok.

Na stronie widzisz miniaturę po opłaceniu masz dostęp do zdjęcia bez watermarka i rozdzielczości np > 5000. Poniższy przykład to zdjęcia max 9000 x 6000

Skoro tego nie zrozumiałeś a wydaje mi się ze nie skoro chwalisz się że zajmujesz się fotografią. Mój znajomy też mówi że zajmuję się fotografią - robił zdjęcia weselne i pogrzebowe aparat ustawiony na tryb AUTO bo nie wiedział jak ustawić parametry do aktualnych warunków oświetlenia itd. być może jesteś takim samym "specjalistą"

Nie pisałem do ciebie ale musiałeś się wtrącić bo jesteś specjalistą od "fotografii" osoba

powyżej jest specjalistą od przeliczania GB na mb w stosunku 1=1000. Zaraz wypowiedzą się kolejni specjaliści szukający sensacji.

Spełniam waszą prośbę kasuje swoje konto na tym forum

Bez tytułu.jpg

Edytowane przez lukasz1984

To i ja się pochwalę :) U mnie etap po zalaniu małego stropu nad garażem - biorę się za układanie dużego i robienie konstrukcji pod schody, pogoda jednak średnia ostatnio u nas :/

Czy buduje się ktoś na Dolnym Śląsku lub Opolskim kto chciałby się pochwalić swoją budową - z chęcią coś bym podpatrzył :)

DSC_0154.jpgDSC_0190.jpg

Czy TY jesteś w stanie pojąć "specjalisto od fotografii" co to są zdjęcia stock-owe te zdjęcia nie są dostępne jako widok.

Na stronie widzisz miniaturę po opłaceniu masz dostęp do zdjęcia bez watermarka i rozdzielczości np > 5000. Poniższy przykład to zdjęcia max 9000 x 6000

Skoro tego nie zrozumiałeś a wydaje mi się ze nie skoro chwalisz się że zajmujesz się fotografią. Mój znajomy też mówi że zajmuję się fotografią - robił zdjęcia weselne i pogrzebowe aparat ustawiony na tryb AUTO bo nie wiedział jak ustawić parametry do aktualnych warunków oświetlenia itd. być może jesteś takim samym "specjalistą"

Nie pisałem do ciebie ale musiałeś się wtrącić bo jesteś specjalistą od "fotografii" osoba

powyżej jest specjalistą od przeliczania GB na mb w stosunku 1=1000. Zaraz wypowiedzą się kolejni specjaliści szukający sensacji.

Spełniam waszą prośbę kasuje swoje konto na tym forum

[ATTACH=CONFIG]345685[/ATTACH]

ha ha ha :) musisz mieć niesamowicie z oraną psyche pytanie tylko po czym. Strasznie lubisz obrażać ludzi.

Jak ktoś robi zawodowo zdjęcia na automacie to rzeczywiście pogratulować tobie znajomych :) Przyznam, że nie zwróciłem szczególnej uwagi na kwestie stock-owe. Głównie napisałem do ciebie ponieważ "nóż się otwiera w kieszeni" jak widzę jak traktujesz ludzi tu i zapewne w życiu prywatnym, zrób sobie rachunek sumienia.

ha ha ha :) musisz mieć niesamowicie z oraną psyche pytanie tylko po czym. Strasznie lubisz obrażać ludzi.

Jak ktoś robi zawodowo zdjęcia na automacie to rzeczywiście pogratulować tobie znajomych :) Przyznam, że nie zwróciłem szczególnej uwagi na kwestie stock-owe. Głównie napisałem do ciebie ponieważ "nóż się otwiera w kieszeni" jak widzę jak traktujesz ludzi tu i zapewne w życiu prywatnym, zrób sobie rachunek sumienia.

Widzę że masz typowy syndrom szeryfa człowiek co nigdy nic nie osiągnął i umoralnia innych. Szeryf na drodze szeryf na forum szeryf wszędzie :)

Naucz się czytać ze zrozumieniem nie ja pierwszy nazwałem użytkownika tego forum obraźliwie tylko mnie nazwano frajerem bo ktoś nie potrafi znaleźć na forum informacji które były już powielane. Potem wtrąciła się osoba "zdziwiona" jak można pobrać 40 gb zdjęć wyczyn na marę lądowanie na księżycu. Nie pozwolę aby ktoś przez własną nieudolność mnie obrażał.

Witam Wszystkich rozpoczelismy budowe naszego kochanego domku narazie są tylko fundamenty na wiosnę ruszamy z murami.

Czy ktoś buduje w Nowym Sączu lub okolicach ???

Proszę o zdjęcia jak wygląda w środku

[email protected]

Witaj. My budujemy w Nowym Sączu i jesteśmy na tym samym etapie co Wy. W czwartek ekipa rusza z murami :-) Pozdrawiam

Chciałbym poprosić osoby budujące/mieszkające w Tuliuszu o ocenę zmian na parterze - zaknięcie kuchni na salon, likwidacja spiżarki, wyprostowanie ściany pomiędzy kuchnią i łazienką, dodanie drugiego okna w kuchni. Czy po tych zmianach w kuchni zmieści się stolik, a korzystanie z łazienki będzie wygodne?

Pozdrawiam!

tuliusz_zmiany.jpg

P.S. Czy ktoś buduje Tuliusza w okolicach Warszawy?