Martyna i Darek 04.10.2017 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Do wewnątrz wygląda to wygląda tak: [ATTACH=CONFIG]397897[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]397898[/ATTACH] czy mozemy poprosić o więcej zdjęć widzę że tuliusz już zamieszkały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati1977 04.10.2017 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2017 czy mozemy poprosić o więcej zdjęć widzę że tuliusz już zamieszkały:) Jakieś pomieszczenia konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szrajben 04.10.2017 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Łazienka na dole poproszę. Jak zrobiłeś z drzwiami łazienka - wiatrołap? Poproszę też zdjęcie schodów - zwłaszcza pierwsze stopnie. Zrobiliście, jak w projekcie? Czy pierwszy stopień wyszedł tak samo wysoki, jak pozostałe? Macie jakieś ciekawe doświetlenie schodów? Gdzie postawiliście pralkę? U nas planujemy pralkę dać w kotłowni, ale już widzę, że suszarka w tamtym miejscu nie zda egzaminu. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocbeat 04.10.2017 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2017 U nas szaleje teraz elektryk. Dzisiaj zamontowali bramy, okna tydzień temu. [ATTACH=CONFIG]397982[/ATTACH] Możesz podesłać fotki rolet? Jak zostały zamontowane i jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szrajben 05.10.2017 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Okna są z Oknoplastu i ich rolety zasosowane - LUNA bodajże. Cofnięte nadproże, rolety były przymocowane do okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati1977 05.10.2017 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Łazienka na dole poproszę. Jak zrobiłeś z drzwiami łazienka - wiatrołap? Poproszę też zdjęcie schodów - zwłaszcza pierwsze stopnie. Zrobiliście, jak w projekcie? Czy pierwszy stopień wyszedł tak samo wysoki, jak pozostałe? Macie jakieś ciekawe doświetlenie schodów? Gdzie postawiliście pralkę? U nas planujemy pralkę dać w kotłowni, ale już widzę, że suszarka w tamtym miejscu nie zda egzaminu. Pzdr. Drzwi w łazience są otwierane na zewnątrz w stronę kuchni, a drzwi wiatrołapu do wewnątrz więc nie ma kolizji. Pralka w łazience na dole. Schody były jak w projekcie, pierwszy musiałem skuć bo był za wysoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martyna i Darek 06.10.2017 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Drzwi w łazience są otwierane na zewnątrz w stronę kuchni, a drzwi wiatrołapu do wewnątrz więc nie ma kolizji. Pralka w łazience na dole. Schody były jak w projekcie, pierwszy musiałem skuć bo był za wysoki. [ATTACH=CONFIG]398117[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]398118[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]398119[/ATTACH] ślicznie jest już nie mogę się doczekać wykańczania swojego tuliusza:) czy mogę jeszcze prosić o zdjęcia sypialni i salonu z kuchnią na dole:) jest przepięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szrajben 06.10.2017 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Trzeba przyznać, że wygląda wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szrajben 06.10.2017 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Możesz podesłać fotki rolet? Jak zostały zamontowane i jakiej firmy? Cześć, poniżej zdjęcia rolet zamontowanych w cofniętym nadprożu. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati1977 07.10.2017 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2017 ślicznie jest już nie mogę się doczekać wykańczania swojego tuliusza:) czy mogę jeszcze prosić o zdjęcia sypialni i salonu z kuchnią na dole:) jest przepięknie:) Dzięki. Salon i Kuchnia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocbeat 07.10.2017 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Cześć, poniżej zdjęcia rolet zamontowanych w cofniętym nadprożu. Pzdr. [ATTACH=CONFIG]398163[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]398162[/ATTACH] Dzięki wielkie Pod roleta jest wklejenia wkładka izolacyjna czy byl styropian już podczas wylewane nadproza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szrajben 07.10.2017 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Ta srebrna wkładka została zamontowana przed montażem rolet. Zdecydowałem się na Aluthermo Quattro. Drogie makabrycznie. Można też styrodur. Na dole okna zamontowałem ciepłe parapety - we wszystkich pomieszczeniach z wyjątkiem garażu. Z ciepłego montażu zrezygnowałem, nie widząc ekonomicznego uzasadnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martyna i Darek 08.10.2017 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Dzięki. Salon i Kuchnia: [ATTACH=CONFIG]398170[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]398171[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]398172[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]398173[/ATTACH] rewelacja mam jeszcze jedno pytanko czy zostawiła Pani sobie spiżarkę tak jak w projekcie? jeśli tak czy jest Pani zadowolona z jej funkcji? czy przez nią kuchnia nie jest zbyt mała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocbeat 08.10.2017 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Mati1977 właśnie zone zainspirowala wasza kuchnia. Mogę prosić fotkę kuchni od strony lodówki, spizarki. Jak da radę to jeszcze ścianę za stołem, macie tam okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati1977 08.10.2017 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Jak kiedyś pisałem, ten projekt dla mnie jest idealny. Zmian było nie wiele. Kuchnia i spiżarnia jest taka jak w projekcie, przedłużyliśmy tylko ściankę przy łazience by zasłonić lodówkę. Za stołem w jadalni mamy drzwi przesuwne z wyjściem na taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocbeat 08.10.2017 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szrajben 10.10.2017 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2017 @mati1977możesz wrzucić fotki góry z widokiem na zamknięte drzwi:- z korytarza w kierunku ścianki z dwoma pokojami (tak aby było widac całe drzwi plus opaski),- w kierunku na łazienkę. Czy na ściance dzielącej dwa pokoje dawaliście jakiś włącznik? U nas będzie włącznik plus gniazdo i dwie opaski na drzwiach się nie zmieszczą, więc kombinuję z jakąś płytą na cały ten fragment. Drzwi w pokoju, które przylegają do garderoby - tutaj jak wam udało się rozwiązać problem brakującej opaski na jednym z boków drzwi? I jak wykończyliście drewniane słupy, które pojawią się w pokoju i łazience na górze?pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati1977 10.10.2017 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2017 @mati1977 możesz wrzucić fotki góry z widokiem na zamknięte drzwi: - z korytarza w kierunku ścianki z dwoma pokojami (tak aby było widac całe drzwi plus opaski), - w kierunku na łazienkę. Czy na ściance dzielącej dwa pokoje dawaliście jakiś włącznik? U nas będzie włącznik plus gniazdo i dwie opaski na drzwiach się nie zmieszczą, więc kombinuję z jakąś płytą na cały ten fragment. Drzwi w pokoju, które przylegają do garderoby - tutaj jak wam udało się rozwiązać problem brakującej opaski na jednym z boków drzwi? I jak wykończyliście drewniane słupy, które pojawią się w pokoju i łazience na górze? pzdr. - na ścianie między pokojami mam dwa wyłączniki, do lampy nad korytarzem i do lampek nad schodami. - drzwi do sypialni i łazienki: - o które drzwi przylegające do garderoby Ci chodzi? - Nie mam drewnianych słupów na górze, mam lane skosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szrajben 13.10.2017 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 (edytowane) Czy drzwi na górze macie 90 czy 80? Czy wprowadzaliście jakieś zmiany? Przesunięcia ścianek działowych? U mnie sytuacja wygląda tak dla drzwi 90 (widok na dwa pokoje od strony łazienki i sypialni): W lewych drzwiach z lewej strony jest drewniana belka - podpora dla dachu, w prawych drzwiach z prawej ściana garderoby i widać brak miejsca na wykończenie drzwi listewką/maskownicą, która wypada na ścianie pod kątem prostym. Mam nadzieję, że ktoś rozumie ten słowotok. Zastanawiam się, jak zrobiliście, że dookoła drzwi macie poprowadzone listewki/maskownice, bo w naszej sytuacji, przy prawych drzwiach - listewka nie ma racji bytu. A takie wykończenie mi się nie podoba. No i włącznik oświetlenia - jak widać zmieści się jeden i wydaje się, że na listewki już brakuje miejsca, więc tutaj planuję zastosować całą deskę (pomiędzy drzwiami). Pzdr. Edytowane 13 Października 2017 przez szrajben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati1977 14.10.2017 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2017 Czy drzwi na górze macie 90 czy 80? Czy wprowadzaliście jakieś zmiany? Przesunięcia ścianek działowych? U mnie sytuacja wygląda tak dla drzwi 90 (widok na dwa pokoje od strony łazienki i sypialni): [ATTACH=CONFIG]398659[/ATTACH] W lewych drzwiach z lewej strony jest drewniana belka - podpora dla dachu, w prawych drzwiach z prawej ściana garderoby i widać brak miejsca na wykończenie drzwi listewką/maskownicą, która wypada na ścianie pod kątem prostym. Mam nadzieję, że ktoś rozumie ten słowotok. Zastanawiam się, jak zrobiliście, że dookoła drzwi macie poprowadzone listewki/maskownice, bo w naszej sytuacji, przy prawych drzwiach - listewka nie ma racji bytu. A takie wykończenie mi się nie podoba. No i włącznik oświetlenia - jak widać zmieści się jeden i wydaje się, że na listewki już brakuje miejsca, więc tutaj planuję zastosować całą deskę (pomiędzy drzwiami). Pzdr. Rozumiem o co Ci chodzi. Nic nie zmieniałem, ścianki działowe są takie jak miały być. Drzwi mamy 80. Opaski sie jakoś zmieściły. Belki jak już wspominałem nie mam. Przed montażem drzwi u mnie wyglądało tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts