ramzes wielki 10.01.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Witam.Proszę o pomoc .... co najlepiej dac za miast listw przypodłogowych.... Mam podłogi wyłożone płytkami drewnopodobnymi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1pezet 11.01.2014 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Witam. Proszę o pomoc .... co najlepiej dac za miast listw przypodłogowych.... Mam podłogi wyłożone płytkami drewnopodobnymi.... Zrobić cokoły z płytek z których ułożona jest podłoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z.gerdziel 12.01.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Zrobić cokoły z płytek z których ułożona jest podłoga. Witam. Tak, najlepiej byłoby zrobićcokoły z płytek, z kórych jest ułożona podłoga. Jednakże, skoro jest ona drewnopodobna to wydaje mi się, że możesz także pomyśleć o listwach drewnianych dobranych kolorystycznie do podłogi. Można je przykleić albo przybić, a potem polakierować. Jednakże jest to dość drogie rozwiązanie, ale z całą pewnością efektowne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramzes wielki 12.01.2014 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Chodzi mi o cos takiego żeby było ładne i zarazem solidne..... Wiesz ile jest tych tandetnych marketowych listw...Może masz coś takiego na oku?????Widziałem u znajomego cokół z płytek który jest zrobiony idealnie równo z tynkiem ściany.... i to wyglądało super!!!!U mnie jest chyba już za póżno bo tynki i podłoga gotowa......Sam już nie wiem??????Może ktoś ma jakaś propozycje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1pezet 12.01.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Witam. Tak, najlepiej byłoby zrobić cokoły z płytek, z których jest ułożona podłoga. Jednakże, skoro jest ona drewnopodobna to wydaje mi się, że możesz także pomyśleć o listwach drewnianych dobranych kolorystycznie do podłogi. Można je przykleić albo przybić, a potem polakierować. Jednakże jest to dość drogie rozwiązanie, ale z całą pewnością efektowne. Pozdrawiam Uważam, że najtaniej jest położyć listwy plastikowe imitujące drewno bo będzie najłatwiej dobrać kolorystycznie / firma VOX takie produkuje/. Można też uciąć cokoły z płytki i przy klejeniu nałożyć listwę aluminiową " L 10 " na górę cokołu.Najlepszy efekt daje cokół z płytki, górą zaokrąglony i zapolerowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agathas 29.01.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Witam! W korytarzu mam zamiar ułożyć szary gres a w pokojach panele drewnopodobne. Jak to zgrabnie połączyć listwami aby się nie gryzło materiałem i kolorem? Jakie dać listwy nad gresem a jakie nad panelami? Może ktoś ma już tego typu rozterki za sobą i podzieli się poradami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wowe 30.01.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Do paneli nie dobierzesz idealnego koloru więc najrozsądniej było by wszędzie zrobić białe listwy MDF ale pytanie jakie będą drzwi, meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agathas 08.02.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Drzwi będą drewnopodobne, panele podłogowe również, ściany jasne, meble kuchenne kolor magnolia (prawie biały) z dodatkiem drewnopodobnego blatu, meble to temat do przemyślenia.... Na pewno będzie wielki narożnik w kolorze szarym mocno zbliżonym do koloru szarego gresu w korytarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marianna34 15.02.2014 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 białe listwy są super, wyglądają bardzo elegancko i według mnie podłoga wygląda zdecydowanie lepiej z białymi niż podobnymi do podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts