Wioletta 17.05.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Witam. Może ktoś mi pomoże?Mam 100 L akwarium. Jestem początkująca w hadowli rybek. Pojawił się problem w moim akwarium po zmianie filtra zaczęły zdychać i chorwać rybki, kamienie pokryły się zielonym nalotem nie do zmycia. Brzanką oczy się zakrwiły a na ciele pojawiły się jasne matowe plamy. Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 17.05.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Nalot na kamieniach sugeruje niedostateczna filtracje wody - a wiec albo nowy filtr jest za malo wydajny, albo jest zatkany, albo po prostu nie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wizjer 28.08.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Tak, to z pewnością wina niskiego poziomu tlenu w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 01.09.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 SZLLLAG z tymi tytułami wątków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 01.09.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 SZLLLAG z tymi tytułami wątków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAA Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.09.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam. Może ktoś mi pomoże? Mam 100 L akwarium. Jestem początkująca w hadowli rybek. Pojawił się problem w moim akwarium po zmianie filtra zaczęły zdychać i chorwać rybki, kamienie pokryły się zielonym nalotem nie do zmycia. Brzanką oczy się zakrwiły a na ciele pojawiły się jasne matowe plamy. Bardzo proszę o pomoc ty pewenie jesteś z tych co dzwonią pod 112 i pytają: Halo, 112? Jakie pani ma na sobie majtki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts