Lenaborys 14.01.2014 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Wszystko jasne architekt to dodatkowe pieniądze które nie są zaplanowane w budzecie dlatego wolałam skorzystać z forum zawsze pojedyńczy element zaproponowany przez Elfir oraz Kinka oraz obcych znajomych złoży jakąść całość. Toaleta 2 zostaje ale ze względu że jest maleństwo otworzę kuchnię na salon (chociaż zawsze byłam przeciwnikiem nauczę się ukrywać gary ) będe widzieć i uczestniczyć w życiu domowym które toczy się w salonie a nie tak jak teraz sama w kuchni Całość jeszcze przed nami więc będę informować o zmianach w planie, jeśli macie ochotę i nie ukrywam podpytywać o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 15.01.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Mój największy problem to właśnie brak drugiego wc,jak mąż wejdzie na "posiedzenie" to wszyscy muszą czekać i przebierać nogami http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-basic/biggrin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenaborys 01.02.2014 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 (edytowane) A co myślicie o takim rozwiązaniu; nie całkiem otwarta kuchnia i salon z jadalnią, zostały też przesunięte drzwi do mniejszej sypialni, myślałam trochę o takim salonie http://www.urzadzamy.pl/galeria/jak-urzadzic-salon-w-bloku-aby-byl-ladny-i-spelnial-nasze-potrzeby,10225/6177/41614/#zdjecie Edytowane 1 Lutego 2014 przez Lenaborys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenaborys 05.02.2014 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 hm... i nikt nie chce dać rady ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts