LasekD 14.01.2014 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Za taką cenę robię teraz stół 240x120 i nogi 11cm o którym mówiłemale jest to troszczeczkę przy mało1800zł za stół obłogowany o wymiarach jakie podałaś to znowuż wg mnie trochę za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik6 14.01.2014 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Za taką cenę robię teraz stół 240x120 i nogi 11cm o którym mówiłem ale jest to troszczeczkę przy mało 1800zł za stół obłogowany o wymiarach jakie podałaś to znowuż wg mnie trochę za dużo dzięki za info, tez m i się wydawało że za dużo podjęłam decyzje żeby zrobił mi cały drewniany zobaczymy co z tego wyjdzie (pewnie mu się powygina ) na co mam zwrócić uwagę przy odbiorze stołu? będzie z desek 5 do 8 cm (nie wiem czy tak się robi) można to jakoś zabezpieczyć żeby się nie zwichrował ? To wykańczanie wykończy mnie niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LasekD 14.01.2014 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Lamele 5-8cm będą okPrzy odbiorze nic nie zauważyszJeśli drewno będzie źle dosuszone,to się wygnie za jakiś czasale to przecież stolarz,a nie hydraulik i swój fach znaMiejmy nadzieję,że nic się nie stanie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik6 14.01.2014 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Lamele 5-8cm będą ok Przy odbiorze nic nie zauważysz Jeśli drewno będzie źle dosuszone,to się wygnie za jakiś czas ale to przecież stolarz,a nie hydraulik i swój fach zna Miejmy nadzieję,że nic się nie stanie:yes: oj tak oj tak, mają jeszcze mi schody robić też dębowe, pożyjemy zobaczymy, parapety są już 4 m-ce i nic się nie dziej i są przepiękne, tyż dębowe mam meble fornirowane w kuchni i już nie są takie ładne jak parapety dla tego tak boksowałam się z tym stołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LasekD 12.04.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Za parę dni skończę,to wrzucę fotki Skończyłem za parę dni,ale dowiozłem dopiero wczoraj, po 3 miesiącach:D Pani A. dalej boryka się z wykończeniówką,więc widać jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik6 13.04.2014 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 piękny, mój jest taki zdjęcia robione telefonem niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.04.2014 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Witam wszystkich, chciałam zamówić u stolarza stół drewniany dębowy ale stolarz twierdzi że przy ogrzewaniu podłogowym (mam w całym domu) blat będzie się wyginał, chciałam zasięgnąć opinii znawców tematu czy mój wykonawca ma rację i jeżeli tak to z czego mam zrobić blat (nogi podobno mogą być drewniane) żeby wyglądał jak dębowy. Pozdrawiam Kasia http://macg.net/emoticons/laughing2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik6 13.04.2014 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 mam skończone schody aż boję się je pokazać światełko czerwone na początku i końcu schodów to taki żarcik mojego męża- uważaj jak jesteś "zmęczony" że są schody:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts