Kind 13.01.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Przegladam forum i natrafiłem na watek o mocy zamówionej z miejskiej kotłowni w budynku wielorodzinnym. Ciekawy jestem jak to u was wygląda. U mnie przy mieszkaniu 50m2 spodzielnia zamowila około 5KW mocy zamówionej. Tak myślę 1kW kosztuje około 6zl/mc wiec place 30zl/mc. Zastanawiam się czy to nie jest za dużo , mam tylko 20 zeber grzejnika. Ale może w mieszkaniach narożnych jest więcej. Tylko czy przy wymienionych oknach , ocieplonym 12cm styropianem budynkiem te 5Kw nie jest za dużo? To samo dotyczy cieplej wody - również placi się ryczałtem 13zl czyli 2kW mocy zamówionej. Kojarzac to z bojlerem jest to bardzo dużo, szczególnie ze to system masowej obsługi gdzie działa agregacji zasobów. Ciekawi mnie jak to u was wygląda, może ktoś poda swoje opłaty stale w porownianiu na m2 mieszkania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 13.01.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Ciekawi mnie gdzie ta Warszawa jest? Też bym chciał płacić 30 zł miesięcznie za 50 m2! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 13.01.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 sądząc po kodzie to nigdzie - czyli taka wiocha pod Kotermaniem Kotermań to takie zadupie 12km na północ za Pierdzidupiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts