doarka 13.01.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Witam, Przygotowuję się do budowy i na tapecie mam uziom fundamentowy. Szukałem na forum i nie znalazłem odpowiedzi, dlatego też pytam. Chciałbym umieścić uziom w chudziaku (mimo zbrojonych ław fundamentowych). Poproszę o ocenę specjalisty w tej dziedzinie. Jest wiele sposobów np. umieszczanie bednarki (otok) w zbrojeniu lub spawaniu zbrojenia + wypuszczenie bednarki itp. To na razie mnie nie interesuje. Dzięki za pomoc. Wizualizacja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 13.01.2014 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Poszukaj u doktora Musiała.Tam jest porada specjalisty.A szynę i tak musisz wyprowadzić do budynku dla GSW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.01.2014 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Kliknij se w linka http://www.inzynierbudownictwa.pl/technika,materialy_i_technologie,artykul,nowoczesne_instalacje_uziemiajace_w_budynkach,33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts