froniu 14.01.2014 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Witam,zastanawiam się nad otwarciem firmy zajmującej się montażem wentylacji mechanicznej z odzyskiem ciepła plus opcjonalnie GWC. Nie mam co prawda doświadczenia w tej dziedzinie,aczkolwiek z montażem/obsługą wszelakich instalacji jestem na bieżąco z racji wykonywanej pracy. Zrobiłem też wstępne rozeznanie rynku i w mej okolicy brakuje tego typu firm,a sądze, że zapotrzebowanie będzie rosło w związku z rosnącymi normami dla budynków. Co sądzicie o tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesz 14.01.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 zbytnio nie wiem czego oczekujesz od forum po tak ogolnym "pytaniu"... chyba, ze chcesz pokarmic trole zrobiles kilka kalkulacji, by zobaczyc ze zarobisz wystarcajaco na zycie + masz troche odwagi, kogos do pomocy, deko gotowki by zainwestowac w materialy nim ludzie poplaca to ruszaj do urzedow i na budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts