Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Problem z aranżacją kuchni

aneti1979

Recommended Posts

Witam wszystkich bardzo serdecznie,

Wymyśliłam aranżacje kuchni i chciałabym poznać opinie wszystkich głów mądrzejszych ode mnie- chodzi mi o opinie- bo ja KOMPLETNIE SIĘ NA TYM NIE ZNAM!

W każym razie kuchnia ma kształt litery I_I

Meble fronty wybralam jasne takie smietankowe, ewentualnie bezowe, nie wiem jeszcze jakie blaty no i zlew, moze na tej scianie wbudowana bylaby zmywarka

po stronie prawej blat, szafki , płyta gazowa, okap < też jeszcze nie wiem jaki> w kazdym razie myslalam zeby czesc, przestrzen miedzy blatem a szafkami zasłonic pleksą a tam zamontować jeden z dwóch prezentowanych poniżej obrazów co doda tej kuchni "pazur" bedzie mocnym akcentem w tej bieli- jak myślicie??

Orange.jpg

depositphotos_1033842-Red-hot-chili-pepper-with-smoke.jpg

http://pl.depositphotos.com/1033842/stock-photo-Red-hot-chili-pepper-with-smoke.html?sst=300&sqc=341&sqm=20216904&sq=v7kub

http://pl.depositphotos.com/1033842/stock-photo-Red-hot-chili-pepper-with-smoke.html?sst=300&sqc=341&sqm=20216904&sq=v7kub

kuchnia byłaby troszkę podobna do tych załączonych poniżej zdjęć

anna-koszela-aprtament-przy-parku-0009-0.jpg

medium_20131204111942_96b6121798830e35d6c322fd4.jpg

Proszę o opinie:wiggle:

Dziękuje za wszystkie uwagi :wave::wave::wave::wave: sugestie fotki propozycje mile widziane - DZIĘKUJE

Aneta