GraMar 15.01.2014 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Witam. Ile kosztuje taka usługa, od punktu-także pojedyncze, podwójne schodowe, tzw gniazda siły/ kotłownia/, montaż prowizorycznego oświetlenia zewnętrznego, gniazd bryzgoszczelnych? Ktoś z Was ma jakiekolwiek informacje? Jest tego grubo ponad setka Plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 16.01.2014 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Elektryk spod Legionowa robił u mnie dwa lata temu kilka takich punktów za 6zł od punktu. Nie wiem czy to dużo czy mało, jestem zadowolony. Może za dużą ilość dałoby się tę kwotę obniżyć. Mowa o elektryku z uprawnieniami i doświadczeniem a nie o "panu Mietku" , emerycie z sąsiedztwa - z całym szacunkiem dla wszystkich Mietków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 26.01.2014 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 dzięki, już po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzcel 02.07.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 za 6zł od punktu A co wchodziło w zakres punktu? Tu ci podaję co mam na myśli: 1.kabel 2.kucie rowka w tynku/betonie 3. wiercenie otworu pod puszkę 4. zamurowanie (osadzenie) puszki 5. mocowanie kabla do tynku 6. łączenie kabli w puszkach rozgałęźnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts