edde 01.04.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dałem zwykła siatkę do dociepleń, poliestrową chyba, dwie warstwy (tzn. każda w swoim kleju ), komin mam z wełną i na zewnątrz pustaka osłonowego, na szczycie (mego akurat prawie 11 metrowego komina) nie ma prawa być temperatury zagrażającej siatce zatopionej w kleju cementowym z włóknem szklanym, nie ma obawy, żadnej u mnie "wszystkie kominy" to jeden szeroki, jakby złożony z trzech razem, w nim mam kanały: spalinowy, wentylacyjny, wentylacyjny x2, wentylacyjny, dymowy, w sumie cztery szesć kanałów w przekroju poziomym przy zewnętrznyh wymiarach 38x132cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 02.04.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 CZyli spoko. DZięki za odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts