Greg_81 15.01.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Witajcie, jestem na etapie adaptacji a dokładnie tuz przed nią więc mogę jeszcze dokonywac zmiany ,w projekcie posiadam tzw. jaskółi po obu stronach dachu dwuspadowego i zastanawiam się czy dokonac zmiany na klasyczne okna dachowe -powód koszty związane z kupnem i wykonaniem a drugi to późniejsze straty ciepła (mostki itd ),prosze o podpowiedzi czy warto zmieniać biorąc pod uwagę wymienione wyżej powody ?projekt to http://www.domdlaciebie.com.pl/projekty-domow-parterowych-z-poddaszem-uzytkowym/gawel,209.html#!prettyPhoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radk 15.01.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Też się nad tym zastanawiam i chyba skuszę się na likwidacje jaskółki, ponieważ u mnie w projekcie wymagało by tp zmniejszenia pokoju gdyż ściana pomiędzy łazienka a pokojem dzieli okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts