xCycux 15.01.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Witam! Planuje wymianę okien w swoim domu. Po zapoznaniu się z ofertą handlowców w mojej okolicy zdecydowałem się na profil Veka Softline 82 (część mieszkalna) i Perfectline (piwnica). Pozostała "jedynie" kwestia wyboru producenta okien. Po odrzuceniu kilku firm zastanawiam się nad: - KNS Śląska Fabryka Okien - Oknoplast Kraków - Dako Którą z firm polecacie? Zależy mi głównie na uwagach osób które posiadają w/w okna. Z góry dziękuję za pomoc Edytowane 15 Stycznia 2014 przez xCycux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaku 15.01.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 1 i 2 są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 16.01.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 z tych 3 to 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts