januszpe 28.03.2014 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Tak wiem, że z ościeżnicą termo. Z resztą taką właśnie chcę w drzwiach wejściowych. Do kotłowni wejście z zewnątrz będzie miało cieńszą ościeżnicę - w zupełności mi to wystarczy. Z resztą będą te drzwi z boku budynku w mało używanej części działki (mam tam tylko trochę ponad 4m szerokości).A drzwi pomiędzy kotłownią a częścią mieszkalną mam zrobione jako wewnętrzne. Nie mogłem dojść o co chodzi z tym projektem po przeróbkach i trzeba było podjechać do tego partacza co nam to robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 29.03.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 No i super - nie zapomnij z czasem dokupić uszczelki włosowej pod drzwi pomiędzy kotłownią a częścią mieszkalną. Wygląda to tak: Źródło: http://www.schlegel.com Ta z prawej strony. Zapobiegnie to przedostawaniu się pyłków z kotłowni do wnętrza domu, a jednocześnie będzie cośtam dawało na cyrkulację powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts