piu 16.01.2014 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Zaneto czy to póki co projekt, czy też już zaczęliście realizację ? Powiem szczerze, nie ogarniam tego Powiedz, ile tam będzie rodzajów materiałów ? Wszystkich, łącznie z fornirem na szafkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 16.01.2014 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Zaneta,wrzuć rzut z wymiarami i zaznaczonymi przyłączami,tutaj jest dużo życzliwych osób które pomogą zaaranżować łazienkę od nowa,jeśli już nie jest w realizacji..........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaneta1010 16.01.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Zaneto czy to póki co projekt, czy też już zaczęliście realizację ? Powiem szczerze, nie ogarniam tego Powiedz, ile tam będzie rodzajów materiałów ? Wszystkich, łącznie z fornirem na szafkach ? Kamień naturalny blat pod umywalki i blat na przeciwko, cegła wymurowany prysznic oraz pod szafki.Planuje spieki kwarcowe białe na podłoge oraz w prysznicu. Zastanawiałam sie żeby ściany pomalować na biało jakas specjalna farba do łazienek. No i ewentualnie ten fornir kamienny na szafki i w jednym miejscu na ścianie. Zależy mi na tych białych ścianach żeby wydobyć piekno tego kamienia (onyx). Baterie stare złoto szczotkowane z tresa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.01.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Najlepiej piękno kamienia podkreśli jednolite otoczenie, już bez kolorów, faktur, konkurencyjnego kamienia... http://comfortablehomedesign.com/wp-content/uploads/2011/12/Square-bath-and-transparent-frame-bathroom.jpg Edytowane 16 Stycznia 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.01.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 zaneta1010 wszystko w tej łazience jest jak dla mnie nie do zaakceptowania....Wszystko jakieś takie"cygańskie" za przeproszeniem.Nie nie nie i jeszcze raz nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o.n.k.a. 16.01.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 co to jest fornir kamienny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaneta1010 16.01.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 co to jest fornir kamienny? To jest kamień naturalny cienko cięty w płatach 1m na 0.5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perla 22 16.01.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Witam Od dawna śledzę to forum i szukam inspiracji dla moich dwóch łazienek. Jedna będzie kremowo brązowa a druga miała być szaro biała dopóki nie znalazłam tej inspiracji...Zakochałam się w niej choć nie znam autora. Kupiłam już wszystko co potrzeba, ale ponieważ mąż robi ją sam więc trochę to potrwa. Pokażę efekt jaki wyjdzie. A co wy o niej sadzicie? i jeszcze jedno zdjęcie Edytowane 17 Stycznia 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o.n.k.a. 16.01.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 (edytowane) aha. Zaneto, a co do wizualizacji... jeśli Wam odpowiada, jeśli już realizujecie to nasze oceny niczego chyba nie wniosą. Co komu po tym, że mi się nie podoba...Jak skończycie wrzuć jakieś fotki. Jestem ciekawa jak wyjdzie. Edytowane 17 Stycznia 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 16.01.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Wiesz są róże gusta nie wiedziałam,że fornir kamienny to kicz to mam pytanie czy kamień naturalny onyx też jest kiczem. Z mężem lubujemy się w kamieniu naturalnym. fornir kamienny to nie to samo co kamień, ale nie utożsamiam tego z kiczem. . kamień (fornir kamienny) nie jest kiczowaty, ani trochę. choćby i był pstrokaty jak jasna cholera. pod 1 warunkiem - że nie ma konkurencji i jest tym co zwraca uwagę na stosunkowo neutralnym tle. być może to będzie wyglądało dobrze, ale cegiełka, kamień, łuczki, okienka, kuty zegar - estetyczny bajzel. ito właśnie kojarzy mi się z kiczem. w takim zestawieniu żaden kamień się nie obroni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaneta1010 17.01.2014 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Kuty zegraj bedzie w komunikacji nie łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzik82 17.01.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Perla22 Dla mnie rewelacja! Piękna, elegancka, czekamy na efekty w wykonaniu Twojego męza Edytowane 17 Stycznia 2014 przez Madzik82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.01.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Zaneta, za dużo wzorków: maziaje na podłodze, inne maziaje na blatach, jeszcze inne na obudowie wanny, 2 rodzaje maziajów na ścianach do tego cegły:o przy tym bogactwie nie pasują czysto białe drzwi Edytowane 17 Stycznia 2014 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaneta1010 17.01.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Zaneta, za dużo wzorków: maziaje na podłodze, inne maziaje na blatach, jeszcze inne na obudowie wanny, 2 rodzaje maziajów na ścianach do tego cegły:o przy tym bogactwie nie pasują czysto białe drzwi Nie podłoga biała blaty i obudowa nad wanna ten sam kamień, ściany chce białe no i cegła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.01.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Zaneto, wstawiaj proszę przecinki, bo trudno bez nich zrozumieć Twoje posty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perla 22 18.01.2014 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Witaj Madzik82:) Też bardzo mi się spodobała i mimo, że właściwie już byłam zdecydowana na inną zmieniłam zdanie. Moja łazienka ma bardzo podobny układ. Niestety nie wszystkie szczegóły będą identyczne. Nie zdecydowałam się na białe płytki na podłodze, będą jasno szare. Nie znalazłam również płytek/kamienia, który jest na tej ścianie co sedes, będą też ciemne ale trochę inne. Prysznic ze szkła będzie miał tylko jedną stronę (pozostałe są już wymurowane). Wszystko poza tym mam nadzieją uda się podpatrzeć z tej przepięknej wizualizacji:))). Udało mi się znaleźć mozaikę jaka jest w tej łazience, jest KOSZMARNIE droga , jedna płytka 30 cm-30cm kosztuje...85 zł. i to będzie spory wydatek. Oczywiście pokażę efekt ale to jeszcze trochę potrwa. Materiały już są ale kończymy salon. Ponieważ mąż robi wszystko sam wiec...trochę to trwa. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts