wtf69 16.01.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Witam jest to mój start na tym forum więc wypadało by się przywitać. Witam wszystkich serdecznie. za niedługo wprowadzam się do nowego mieszkania i mam dylemat w aranżacji pokoju z aneksem kuchennym. oto projekt developera: Podejrzewam że całe media i ujścia będą mniej więcej w tych samych miejscach co sa zaznaczone: lodówka, zlew oraz piekarnik z płytą. Wiadomo piekarnik i płytę zawsze można przesunąć bo to kwestia gniazdka, lodówka również. Gorzej z umywalką gdyż wolał bym nie kuć ścian i nie ciągnąć dodatkowych rur. Więc fajnie gdyby to zostało na miejscu. Zamiast kanapy będzie narożnik ok 140x250 w formie "L" tak jak widać, nie odwrotnie, do tego jakiś mały stolik. Stół z krzesłami raczej nie wchodzi w grę ze względu na gabaryty. Trzeba by tu jeszcze upchać gdzieś TV. Lecz miejsce gdzie je ustawił developer całkowicie mi nie odpowiada. Okno balkonowe by go całkowicie zasłaniało. Pomyślałem o czymś takim, gdzie dostawiłbym jeszcze mały murek ok. 1m wysokości przed wejściem do salonu który by robił za półkę [zaznaczona na czerwono] na jakiegoś kwiatka czy to inne duperele. Byłbym wdzięczny za wszystkie pomysły jakie wam przyjdą do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 16.01.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Jak będziesz oglądać tv z narożnika pod takim kątem...........? Ja bym została przy podstawowym układzie i nie rezygnowała za stołu,który jest niezbędny:http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/11/gqbu.jpgps.Telewizor można powiesić na ścianie a pod nim dać wąską 25cm szafkę,drzwi balkonowych i tak nie musisz otwierać na całość wystarczy ok 60st. Edytowane 16 Stycznia 2014 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wtf69 16.01.2014 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Jak będziesz oglądać tv z narożnika pod takim kątem...........? Ja bym została przy podstawowym układzie i nie rezygnowała za stołu,który jest niezbędny: http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/11/gqbu.jpg ps.Telewizor można powiesić na ścianie a pod nim dać wąską 25cm szafkę,drzwi balkonowych i tak nie musisz otwierać na całość wystarczy ok 60st. Dzięki za odpowiedz. Problem z narożnikiem jest taki że jest w druga stronę. To jest coś co chce zabrać z obecnego mieszkania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts