domin1985 16.01.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Witam serdecznie , Mam prośbę i proszę o pomoc - zakupiłem mieszkanie które jest w trakcie budowy zostało developerowi jeszcze dużo pięter aż będą stawiać ściany od mojego lokum więc czasu chwila jeszcze jest , niestety przedstawiciel developera twierdzi że NIE JEST WYKONALNE aby poprowadzili mi instalację w łazience tak bym mógł wstawić tam prysznic bez brodzika(na równi z podłogą) - twierdzą że to jest nie możliwe do wykonania.... Pytanie do osób które znają się na tematyce - czy ktoś mnie tutaj nie robi w ........ czy rzeczywiście nie ma możliwości wstawienia w "apartamentowcu" jak to developer określa tego typu prysznica?? Czy może powiedzieć im żeby w takim wypadku w ogóle nie podłączali mi rur wewnątrz łazienki i zostawili tylko otwarte wejście do pionu tak bym nie musiał za chwilę "pruć" pół łazienki celem usunięcia źle wmurowanych rur?? Jeżeli to cokolwiek zmieni to spływ w brodziku miałby być oddalony od pionu (głównej rury) o ok.1,5 metra. proszę o podpowiedź co w tym temacie można zrobić Edytowane 16 Stycznia 2014 przez domin1985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 17.01.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Jest możliwość, zobacz na moją łazienkę w podpisie. To łazienka w bloku. I sąsiedzi idąc za moim przykładem tez zrobili Odpływ w prysznicu niech zrobią normalnie, tylko w tym miejscu przed zrobieniem wylewek trzeba zroić szalunek i nie zapewać odpływu. Resztę zrobi wykonawca łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts