wpaszek 17.05.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Co sądzicie o:- dzialka 8 arow- Raciborowice (gm. Michalowice - Krakow, 7 km od Geant) - dom 120 pu, stan surowy otwarty z dachem pokrytym dachowka- wszystkie media podciagniete pod dom- dom niepodpiwniczony- parter i pietro poddaszowe Cena 220 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 17.05.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Cena - niech się wypowiedzą krakowiacy, bo dużo zalezy od lokalizacji. Ale ja mam w ogóle wątpliwości co do kupowania rozpoczetej przez kogo innego budowy. Chyba, ze masz absolutną pewność, że budowa była prowadzona rzetelnie i zgodnie ze sztuką budowlaną - tzn. poprawnie wykonano wszystkie elementy konstrukcyjne (np. ławy fundamentowe - nie do sprawdzenia...) i izolacje. Ludzi budują różnie, oj różnie...W każdym razie, zanim, się zdecydujesz, zainwestuj w fachową ekspertyzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.05.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 W tamtych rejonach działki kosztują od ok. 6 tyś/ar. A wiec tu masz już 48 tyś. Nie bardzo wiem jak duży jest dom, jaką dachówką kryty, etc., ale cena chyba nie jest przesadzona. W każym wypadku zrób to co poradził magmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDYK 17.05.2004 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 A ja uważam że 170 tys za stan surowy budynku o powierzchni 120 m2 to dużo za dużo. Przecież ciebie taniej wyniesie wybudowanie takiego budynku. Poczytaj na forum ile kosztują stany surowe.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDYK 17.05.2004 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Jeszce jedno spójrz wątek niżej "ile kosztuje m2 stanu surowego otwartego". śrenio 800zł razy twoje 120m2 = 96 tys., a ty chcesz za to samo zapłacic 170 tys i jeszce nie jesteś pewien czy nie jest on z jakimiś wadami. O nie to DUŻO ZA DUŻO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDYK 17.05.2004 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Sorry jeszcze raz ja, zobacz ile wydał Mieczo, ale i za jaką super chałupkę i w jakiej git technologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.05.2004 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Nie zauważyłem tego 120 m2. W takim razie to rzeczywiście trochę za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 17.05.2004 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Dużo zależy od lokalizacji, na ile atrakcyjna i niepowtarzalna. Sam dom maławy, jak na taką cenę, ale jeśli dobra technologia i wykonanie [należy koniecznie sprawdzić] to wartość rynkowa ok. 180tys.zł. Oczywiście taniej we własnym zakresie,ale jak chciałbyś kupić przez firmę [dewelopera] to też w tej okolicy taniej nie kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wpaszek 18.05.2004 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Dziekuje wszystkim za opinie - bede badal temat. pozdrawiam,Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts