Zuzaaa 17.01.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Witam Mam pytanie od znajomego a że jestem na forum obicałam zadać. Czy ma ktoś i jakie doświadczenia w sprawie pompy ciepła z firmy Solar Shop z Wadowic ? Znajomy słyszał różne relacje i chciałabym podpytac czy ktoś z Was miał z nimi doświadczenia i jakie. Pozdrawiam Zuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 17.01.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Witam Mam pytanie od znajomego a że jestem na forum obicałam zadać. Czy ma ktoś i jakie doświadczenia w sprawie pompy ciepła z firmy Solar Shop z Wadowic ? Znajomy słyszał różne relacje i chciałabym podpytac czy ktoś z Was miał z nimi doświadczenia i jakie. Pozdrawiam Zuza Witam! Spróbuj zadać to pytanie w dziale "Pompy ciepła" - tam chyba prędzej ktoś odpowie, bo rozumiem że chodzi Ci o opinie o firmie instalacyjnej:confused: bo pompy ciepła to oni mają różnych producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanley79 09.05.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 zuza - odradzam. U nas wykonali instalację, na szczęście jeszcze nie mieszkamy ale nie dziala ona poprawnie. Jak dostaną kasę to was oleją. Co zrobisz jak przez pól roku będziesz się z nimi przepychać z reklamacjami - rozpalisz ognisko w domu....?Z daleka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts