Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompy ciepła - solar shop wadowice - instalator

Zuzaaa

Recommended Posts

Witam

Mam pytanie od znajomego a że jestem na forum obicałam zadać. Czy ma ktoś i jakie doświadczenia w sprawie pompy ciepła z firmy Solar Shop z Wadowic ? Znajomy słyszał różne relacje i chciałabym podpytac czy ktoś z Was miał z nimi doświadczenia i jakie.

Chodzi mi o firmę instalacyjną, nie o same pompy.

Pozdrawiam Zuza

Ty w Warszawie oni z Wadowic.

Nawet dobra firma musi kierować się ekonomią.

Jak myślisz jaka będzie sprawność działania firmy jak trzeba będzie coś poprawić (dorobić,zmienić ).

Wiem wiem i dlatego jak pisałam nie jest to dla mnie (ja będe miała ogrzewanie gazowe) tylko dla znajomego zdecydowanie bliżej Wadowic niż Warszawa. Niestety pilnie potrzebuje on informacji o tej firmie czy jako instalator i firma prowadząca cały cykl montarzu jest terminowa, słowna, czy ludzie są zadowoleni czy przeciwnie itp dlatego jak ktoś z nimi miał doczynienia będę wdzięczna za informacje.

Zuza

• 3 months później...
Z tego co widzę ceny podobne do innych znanych firm z okolicy. Co do jakości sam chętnie czegoś bym się dowiedział.

Panowie i Panie - oszczędze wam wszystkim rozczarowania - omijajcie tych ludzi z daleka. Wykonali u nas jedną usługę i o jedną za dużo - zainteresowanym prześlę fotki i opisy na e-maila. Ostrzegam raz jeszcze - tylko nie oni...

A pompy ciepła niech zakladaja doświadczone firmy w tym zakresie a nie fahofcy...

• 4 weeks później...
  • 1 month później...