Zuzaaa 17.01.2014 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Witam Mam pytanie od znajomego a że jestem na forum obicałam zadać. Czy ma ktoś i jakie doświadczenia w sprawie pompy ciepła z firmy Solar Shop z Wadowic ? Znajomy słyszał różne relacje i chciałabym podpytac czy ktoś z Was miał z nimi doświadczenia i jakie. Chodzi mi o firmę instalacyjną, nie o same pompy. Pozdrawiam Zuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 17.01.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Ty w Warszawie oni z Wadowic.Nawet dobra firma musi kierować się ekonomią.Jak myślisz jaka będzie sprawność działania firmy jak trzeba będzie coś poprawić (dorobić,zmienić ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzaaa 17.01.2014 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Ty w Warszawie oni z Wadowic. Nawet dobra firma musi kierować się ekonomią. Jak myślisz jaka będzie sprawność działania firmy jak trzeba będzie coś poprawić (dorobić,zmienić ). Wiem wiem i dlatego jak pisałam nie jest to dla mnie (ja będe miała ogrzewanie gazowe) tylko dla znajomego zdecydowanie bliżej Wadowic niż Warszawa. Niestety pilnie potrzebuje on informacji o tej firmie czy jako instalator i firma prowadząca cały cykl montarzu jest terminowa, słowna, czy ludzie są zadowoleni czy przeciwnie itp dlatego jak ktoś z nimi miał doczynienia będę wdzięczna za informacje. Zuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgrolik 17.01.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Witam, Też jestem zainteresowany informacją jak wygląda współpraca z tą firmą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafla 23.01.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Z tego co widzę ceny podobne do innych znanych firm z okolicy. Co do jakości sam chętnie czegoś bym się dowiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanley79 09.05.2014 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Z tego co widzę ceny podobne do innych znanych firm z okolicy. Co do jakości sam chętnie czegoś bym się dowiedział. Panowie i Panie - oszczędze wam wszystkim rozczarowania - omijajcie tych ludzi z daleka. Wykonali u nas jedną usługę i o jedną za dużo - zainteresowanym prześlę fotki i opisy na e-maila. Ostrzegam raz jeszcze - tylko nie oni... A pompy ciepła niech zakladaja doświadczone firmy w tym zakresie a nie fahofcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikromikro 02.06.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Z tego co widzę ceny podobne do innych znanych firm z okolicy. Co do jakości sam chętnie czegoś bym się dowiedział. co do jakości to mogę szczególnie odradzić. Mamy mikroinstalację która nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikromikro 06.07.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Reklamacja zgłoszona do firmy w marcu, teraz jest lipiec a usterka nie usunięta. Solarshop, topset wadowice czy stryszów to firma ze średniowiecza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts