megi24 18.01.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Witam,W łazience mam wannę, nad baterią pod sufitem wisi grzejnik. Marzy mi się kabina prysznicowa zamiast wanny, mam tylko dylemat, czy jeśli zostawię tam grzejnik, to będzie to jakiś problem? Przełożenie go i wymiana rur to dość kosztowna opcja, wolałabym jej uniknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 18.01.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 no na chłopski rozum gdzie grzejnik w kabinie zwariowałeś???:???::???::???::???: bez przeróbki się nie obejdzie :/ a jeżeli nie chcesz rujnować kafli w łazience mozna odkuć płytki w miejscu zasilania i powrotu, podkuć trochę w tynku i zaślepić, wyrównać ścianę i na pewno została ci rezerwa kafli z fugą ja zawsze zostawiam coś na czarną godzinę chyba że zalezy ci na grzejniku to j.w PZDR:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts