Cezarr 17.05.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Oferta jak w temacie. Kierownik do dwóch sąsiednio prowadzonych budów. Poczatek czerwiec.Gmina Lesznowola ok 2,5km od ul Puławskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.k.sikorawp.pl 23.05.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 jestem zainteresowany. uprawnienia, praktyka. mam również sprawdzoną ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zigurat 26.05.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Szanowni PaństwoOd wielu lat zajmuję się nadzorami robót budowlanych jako kierownik budowy lub inspektor nadzoru inwestorskiego. Posiadam liczne kontakty z godnymi polecenia ekipami wykonawczymi oraz ze specjalitami branżowymi (elektrycy, hydraulicy, specjaliści od wentylacji, klimatzacji, alarmów, itp)Zapraszam do wspólpracyAndrzej Jodziewicz - inzynier budownictwa0-501-38-41-14adres e-mail(antyspam):zigurat(małpa)wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadeusz M 17.06.2004 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 jestem zainteresowany. uprawnienia, praktyka. mam również sprawdzoną ekipę. Potrzebuje kierownika na budowę "Dukat" (http://www.apa-domy.pl) tradycyjny 160m -. Już mam -ogłoszenie nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts