mlodziak333 19.01.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Witam zastanawiam się nad tym rozwiązaniem ale nie mam pojęcia gdzie to kupić w łodzi? Mam majstra który wrócił z anglii i potrzebuje 4 worków na próbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość KONTO usunięte123 02.04.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Jakieś sukcesy w poszukiwaniu tej gladzi w lodzi?Tez sie tym zainteresowałem ale sprowadzanie workow z warszawy to chyba przesada. Możę warto jeszcze przedstawiciela handlowego rigipsu zapytać, bo robia jakieś szkolenia na tej gladzi ps. przedstawiciel rigips podal namiar na sklep; Gips-bud Piotr Borowiec ul. Wedmanowej 7 Pan Piotr Borowiec tel: 601 351 213 Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez KONTO usunięte123 update Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts