Ania i Tomasz 19.01.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Mamy wybudowany dom, ale z różnych powodów nie wybudowaliśmy komina do kominka, a teraz żałujemy. Mam pytanie do znawców tematu czy są jakieś możliwości wybudowania komina skoro nie ma fundamentu, jest strop lany i wiadomo dom w pełni gotowy. proszę ewentualnie o jakieś pomysły, również o kontakt osób które coś takiego robiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 19.01.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Jest na to kilka sposobów. Daleko masz do mnie? Mam kilka przykładów na ekspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 19.01.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Mamy wybudowany dom, ale z różnych powodów nie wybudowaliśmy komina do kominka, a teraz żałujemy. Mam pytanie do znawców tematu czy są jakieś możliwości wybudowania komina skoro nie ma fundamentu, jest strop lany i wiadomo dom w pełni gotowy. proszę ewentualnie o jakieś pomysły, również o kontakt osób które coś takiego robiły. Nie ma z tym najmniejszego problemu, robi się takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.01.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Nie ma z tym najmniejszego problemu, robi się takie rzeczy. Do Ciebie ma chyba bliżej znajomość z FM zobowiązuje.zawsze zrobisz mu taniej:wiggle:.Pomóż chłopu.Zanim obejrzy ekspozycję Batury to Ty już połowę roboty odwalisz.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Komino 20.01.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Do tego celu musisz zastosować kominy stalowe (izolowane). Możesz je umieścić zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz budynku. Nie wymagają pozwolenia na budowę. Koszt to około 300 zł za rurę 1m fi 200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pustak 21.01.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Wszystko można, tylko trzeba mieć pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts