Utaś_e36 19.01.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Witam wszystkich. Na wiosnę bedę na etapie wymiany dachu i zmiany koloru elewacji.Wszystko wskazuje na to ze dach będzie czarny (blacha trapezowa) a okna są brązowe.Ja jestem z małopolski a dom był wybudowany w latach 80-90tych więc jest 3 kondygnacyjny z wysokim "szpiczastym" dachem dwu spadowym. Napewno na elewacji będą zamontowane bonie (listwy poziome zatopione w styropianie).I myśle ze pater bedzie w ten sposób zrobiony, Prosił bym o porady jaki kolor elewacji wybrać, a może dwa kolory dla oddzielenia i kontrastu. Dziekuje z góry za porady mile widziane zdj.Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 19.01.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 hmmmprzypoety watek na samej gorze tego dzialu:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?50990-Elewacje-)-zdj%C4%99cia prawie 300 stron realizacji.... nic tam nie ma co Ci sie podoba?a moze projektanta zatrudnic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Utaś_e36 19.01.2014 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 prawie 300 stron realizacji.... nic tam nie ma co Ci sie podoba?a moze projektanta zatrudnic ?Właśnie przeglądam ten temat,a projektanta to jakiego??? Takiego Co robi projekty domów czy jest taki tylko od elewacji itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.orzech 22.04.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 prawie 300 stron realizacji.... nic tam nie ma co Ci sie podoba? a moze projektanta zatrudnic ? Właśnie przeglądam ten temat, a projektanta to jakiego??? Takiego Co robi projekty domów czy jest taki tylko od elewacji itp. Witam, mam ten sam problem z wyborem koloru elewacji. Czy są na forum architekci, którzy przygotują projekt domu w kilku wariantach kolorystycznych? Dom malowałam 7 lat temu i dokonałam, niezbyt dobrego wyboru. Chciałabym przemalować dom i tym razem potrzebuję wsparcia fachowca. Jeżeli ktoś ma jakieś namiary na solidnego projektanta, to proszę o podanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 23.04.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Moja kolezanka robi takie projekty, czsami korzystam z jej uslug: Magda 504-211-651 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gawor5 27.04.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Przy takim zestawieniu kolorystycznym dachu oraz okien bym poszukał jakiegoś bardzo jasnego beżu, na zasadzie złamanej bieli. Dach będzie kontrastował a okna delikatnie nawiązywać do elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LENA 18 14.06.2015 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 proszę o pomoc, jaki kolor elewacji domu kostki, dom jest z cegły narazie nie otynkowany, na zdjęciu przykładowa elewacja, ale nie podoba mi się, proszę pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniela Aniela 10.07.2015 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Ja długo szukałam odpowiedniego koloru żeby ładnie elewancja komponowala sie z dachem, ale zdecydowalam sie wreszcie na tynk silikonowy Murisil z Ecorsona i jestem bardzo zadowolona. Podrzucam link: http://www.ecorson.com/pl/Tynk_Silikonowy_Murisil_1500.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.07.2015 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Film na temat - zapraszamy do obejrzenia Zobacz inne filmy poradnikowe murator.tv - Telewizji Budowlanej Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 13.10.2024 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października Johny śmierdzisz mi u spamem!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts